2777
2789

چندسالگی؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یایسگی زودرس درمان نداره چون ذخیره تخمدان تموم شه دیگه جایگزین نمیشه 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من داشتم میگرفتم پیازدرمانی کردم بهتر شد

چند سالته؟

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
من داشتم میگرفتم پیازدرمانی کردم بهتر شد

پیاز درمانی ؟ میشه توضیح بدین

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
یایسگی زودرس درمان نداره چون ذخیره تخمدان تموم شه دیگه جایگزین نمیشه 

میگن با عسل و سیاه دانه درمان میشه! البته اگه به دلایلی زودتر از موعد اتفاق بیفته!

میگن با عسل و سیاه دانه درمان میشه! البته اگه به دلایلی زودتر از موعد اتفاق بیفته!

ببین هر دختری یه مقداری سلول تخمک داره که ماهیانه با هر سیکل پریود از دستشون میده تا سن یاسگی که تموم میشه این تعداد سلول با هیچ چیزی اضافه نمیشه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
درمان شدی ما من ۲۷ سالمه یائسه شدم ۳ ساله هرچه دکتر رفتم جواب نداد

منم ۳۰ سالمه الان ۲ ماهه پریود نشدم ذخیرم پایین بود دکتر گفت رحمت نازک شده احتمالا یائسه شدی الان قرص داده هورمونی بخورم 😞 اما میدونم ریسک سرطان داره 😭😭😭 دارم دق میکنم با کریه میخوایم با گریه پا میشم 😭😭😭

درمان شدی ما من ۲۷ سالمه یائسه شدم ۳ ساله هرچه دکتر رفتم جواب نداد

من خودم مشكلي ندارم اما شنيدم ک مفیده.

طب سنتی رفتی؟