2777
2789
عنوان

داغ عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهتون صبر بده .روح عزیزانتون شاد.

هم خودت و هم مادرت باید زیر نظر متخصص اعصاب و روان باشید تا به کمک دارو بتونید این داغ سنگین و تحمل کنید .

برای شما آرزوی سلامتی و برای عزیزان سفر کردتون علو درجات از خدای مهربان خواستارم .

خدا  هر مصیبتی بده مطمئن باش صبرش هم میده . یکی لز فامیلانون ۲ تا پسر داشت و یه دختر . دو تا پسراش در عرض ۴ سال در سن ۲۳ سالگی تو دریا غرق شدند. گفتیم دیوونه میشه اما داره زنگیش میکنه و دلش به  بچه دخترش خوش کرده 

منم پدرومادرم درعرض۳ماه ازدست دادم سرطان داشتن هردو خودم ۸سالم بود خ اهرکوچیکم۶ برادرام همه درگیر اع ...

خدا ان شاءالله عاقبتتون رو به خیر کنه.ان شاءالله از این به بعد غرق در خوشبختی و نعمت بشین

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

استعینو بالصبروالصلاه

ازصبرونماز استعانت بگیرین

داغ عزیزان سخت وملال آور است اما باید بدونیم که ماهمه نوبت به نوبت داریم ازاین دنیا عبورمیکنیم ومیریم وتوهمین چند صباح دنیا ابدیت خودمونو میسازیم

مطمئن باشین چیزی جز ایمان قوی صبر براتون به ارمغان نمیاره

خوندن قرآن کریم وادعیه وتوکل برخدا وانس بااهل بیت مرحم همه ی زخم ها ودرد هاست سعی 

من همیشه درمرگ عزیزان سعی میکنم خودمو بامصائب اهل بیت آروم کنم

امان ازدل زینب...

سلام برابراهیم،اینگونه نیکوکاران را پاداش میدهیم،به راستی که او ازبندگان مومن ما بود

خیلی متاسف شدم، خدا روحشون رو شاد کنه، و به همه شما بازمانده ها صبر بده

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

سخته ولی دلتو فقط به خدا بسپر  هر کی زمانی میره ممکنه خودمون هم فردا نباشیم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
خدا ان شاءالله عاقبتتون رو به خیر کنه.ان شاءالله از این به بعد غرق در خوشبختی و نعمت بشین

مرسی ممنونم ازشما 🌷🌷🌷ایشاالله به ارزوهات برسی🌷

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
اون بالا شماره میاد عصبی میشم میگم فقط جواب بدم سوالارو که بی احترامی نشه🌷

آها مرسی عزیزم ک جواب دادی، خواستم لایک کنم دیگ جواب ندم، گفتم عصبی نشی ی وخت جواب دادم😂