2777
2789
عنوان

تولد 💖💕💞💝😍😉

165 بازدید | 12 پست

سلام  نازدونه ها من شهریورماهی ها بیاین  من 19 شهریور به دنیا آمد برای خودم کادو هم خریدم ولی ریز است یک کادو بزرگ بگین که بخرم برای خودم الان ما به خاطر مشغله کاری بابام خونه داییم و داخل روستا هستیم خونه داییم الان ما میخوای فردا بریم خونه خودمون یعنی شهرمون دوباره جمعه میایم خونه داییم که فرداش بابام میره سرکار تا الان دسبند و انگشتر خریدم الان شما چیزها بزرگ بگین مچکرم 💖💜😍😘

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

هوووف الا تیره ک🙄

ی ماه مونده حالا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امشب تولد شوهرم بود کیک درست کردم براش تاپیک اولم هست 😍

ديدم😍😍مباركه

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑
منم 21 شهرویو

برای خودت چی میخری 😂😂  ما بخاطر طرح بابام  که دندون پزشک است اونجایی بچه‌ها برای همین کم سر میزنیم به خونمون  شاید اون موقع نریم 😓😭😕😢😢

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
برای خودت چی میخری 😂😂  ما بخاطر طرح بابام  که دندون پزشک است اونجایی بچه‌ها برای همین کم ...

اشکال نداره که. هیچی   اصلا معلومم نیس کسی واسم چیزی بخره یا نه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

من برای خودم یا کفش میخرم یا دسته گل  از این دوتا کدوم خوبه