2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 76 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشاالله همسر دلخواهت زودی بیاد خواستگاری

برای منم دعا کنید 🙈🙏

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
متاسفانه ۳۳ سالمه و خیلی نگرانم و سوای سنم و نگران از آینده نگاه اطرافیان خیلی اذیتم میکنه

بخدا نه که بگی خودش شوهر کرده اینو میگه منم هم سن توام 7 ساله ازدواج کردم ولی اگه واقعا پدر و مادر خولی داری و خانوادت خوبن تروخدا فقط با کسی که دوست داری ازدواج کن و اصلااااااااا به حرف مردم گوش نده بخدا از ته قلبم میگم زندگی کن و شاد باش برات بهترینها رو میخوام 

...یک عدد آدم...
بخدا نه که بگی خودش شوهر کرده اینو میگه منم هم سن توام 7 ساله ازدواج کردم ولی اگه واقعا پدر و مادر خ ...

ممنونم گلم حرفت کاملا متین و منطقیه ولی چه بهتر تو ازدواج هم عشق دخیل باشه هم عقل انشالله همه بهترین همسر و همدم داشته باشن شمام گلم عاقبت بخیر و خوشبخترین باشی ممنونم از راهنمایی خوبتون خوش قلب❤

ممنونم گلم حرفت کاملا متین و منطقیه ولی چه بهتر تو ازدواج هم عشق دخیل باشه هم عقل انشالله همه بهترین ...

گفتم یوقت کوتاه نیایی ادم عشقی نداشته باشه بهتر از اینکه کسیو بیاری تو زندگیت فقط ازش گدای عشق کنی .مردمم ول کن حرف مفت زیاد میزنن .با ارزوی خوشبختی برای دوست عزیزم ❤❤

...یک عدد آدم...
ایشالا ازدواج عالی و موفق و پر از خیر و برکت داشته باشی عزیزم💕منم ۳۱ سالمه و هنوز آدمی که باهم تناس ...

قربونت برم عزیزم انشالله امسال قبل محرم با یه مرد اهل زندگی و همه چی تموم و عالی هردومون ازدواج کنیم همه انگشت به دهن بمونن از خوشبختیمون قطعا میشه عزیزم انشالله همه خوشبخت بشن