2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 76 پست
نه لیسانسم ریاضیه ولی حوزه دانشجویی هم خوندم دوره های گوینگی مجری گری و نجوم رو هم گذروندم  ال ...

عزیزم مثلا میتونی کلاسهای بورس شرکت کنی و تو فعالیتتو تو بورس ادامه بدی خیلی موفق میشه درامدش هم عالیه یا همون ریاضی ادامه بدی و تو دانشگاه معتبر بخونی و بورسیه بشی بری یه کشور معتبر راه برات زیاده گلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مثلا میتونی کلاسهای بورس شرکت کنی و تو فعالیتتو تو بورس ادامه بدی خیلی موفق میشه درامدش هم عال ...

ادامه تحصیل تو ریاضی نه 

چون تو ایران فایده نداره 

اما دلم میخواد در حوزه های انسانی وارد شم 

مثلا به نظر شما تدریس ریاضی و هوش و کار تو بورس و کارکردن و ادامه تحصیل تو حوزه های علوم قرآنی و مستند سازی تو این حوزه برام خوبه 

؟دلم میخواد در حوزه زنان عدالت شهادت و مسایل ارزشی فلسفی مثل قضاو قدر مستند بسازم 

ادامه تحصیل تو ریاضی نه  چون تو ایران فایده نداره  اما دلم میخواد در حوزه های انسانی وار ...

عزیزم از این شاخه به اون شاخه نپر فقط ببین به کدوم بیشتر علاقه داری همونو ادامه بده و توش بهترین باش به نظر من تو بورس که الان خیلی خواهان داره موفق میشی

عزززززززیزم موفق باشی و خوشبخت خوشگلی چقدر متین و ناز خیلی بهم میایین خوشبخت باشی خوشگل

فدات نه بابا متین همسرمه من نیستم 

خیلی دوسدارم آدم بشم خدا منو بپذیره دلم خودخود خدا رو میخواد دیگه نه ویلا نه حتی خود بهشت رو نمیخوام فقط خودش رو میخوام 

چون خیلی بلند پروا زم

فدات نه بابا متین همسرمه من نیستم  خیلی دوسدارم آدم بشم خدا منو بپذیره دلم خودخود خدا رو میخوا ...

چرا عزیزم خیلی متین و نازی انشالله کنار همسرت به همه ی ارزوهات برسی و موفق باشی