2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی دوسدارم  اما عشق من ادبیات و علوم قرآنیه  میشه ازتون مشورت بگیرم در این حوزه&nb ...

عزیزم بهتر تحصیلات اکادمی و دانشگاهیشو داشته باشی اگه علاقه داشته باشی حتما میتونی تو اموزشگاههای کنکور اینا کار کنی و موفق بشی

مشکلی نداره گلم فقط ادمو خوب و مرد زندگی باشه 

ببینید من رشته ریاصی خوندم کارشناسیمو الان ازدواج کردم ۳۴ سالمه همیشه عشقم قران و ادبیات بود 

اما تو راهنمایی تحصیلی شعلی هم میدونم میتونم موفق باشم 

تدریس ریاضی و کار کردن بورس تو خونه  و از طرفی ادامه تحصیل تا عالیترین مقاطع رو خیلی دوسدارم دغدغه ام هم تاثیر گداری فرهنگی دینی اجتماعی در حوزه زنان عدالت شهادت و رسوندن حق مطلبش به گوش جهانیانه و فکر میکنم این از طریق مستند سازی امکان پذیره به همین خاطر دلم میخواد تو این حوزه وارد شم 

از نطر شما کدومو دنبال کنم 

دوسدارم هم پول زیاد دربیارم که دستم باز باشه برای مخارج کارم  هم تو جهان موثر باشم طوری که خدا ازم راضی شه 

راستی میتونم بپرسم دفتر خصوصی دارید یا تو مدرسه ؟ و درآمدتون چقدره 

عزیزم بهتر تحصیلات اکادمی و دانشگاهیشو داشته باشی اگه علاقه داشته باشی حتما میتونی تو اموزشگاههای کن ...

به خاطر علاقم چون من پول رو برای رسیدن به هدف والاتر میخوام  

به جهت خواستگار درآمدتون رو نپرسیدما جسارت نشه 

به خاطر هدفم و اینکه دوسدارم دنبال کنم 

دلم خونه از اینکه نمیدونم چه راهی رو انتخاب کنم سالهاست گیج میزنم 

به خاطر علاقم چون من پول رو برای رسیدن به هدف والاتر میخوام   به جهت خواستگار درآمدتون رو نپرس ...

عزیزم این چه حرفیه خواهش میکنم ادم به هر چیزی که علاقه داشته باشه بهش میرسه گلم و توش موفق میشه رشته ات انسانیه؟ 

عزیزم این چه حرفیه خواهش میکنم ادم به هر چیزی که علاقه داشته باشه بهش میرسه گلم و توش موفق میشه رشته ...

نه لیسانسم ریاضیه ولی حوزه دانشجویی هم خوندم دوره های گوینگی مجری گری و نجوم رو هم گذروندم 

الان دلم میخواد راهم مشخص و هدف داشته باشم علایقم ریاضی بورسم فکر میکنم موفق میشم .عاشق قرآن و ادبیاتم  گویندگی و پژوهش در حوزه های انسانی رو دوست دارم 

از اینکه کارمند باشم خوشم نمیاد پشت میز و کار تکراری 

دوست دارم یه کار بزرگ انجام بدم در ابعاد جهانی نمیدونم از کجا شروع کنم مثلا در حوزه عدالت پژوهش کنم بعد مستند سازی رو یاد بگیرم و بسازم و...

نمیدونم برای ادامه تحصیل چی بخونم