2777
2789
عنوان

چرا مور مور میشن دستو پام😑

209 بازدید | 18 پست

شما اطلاعات دارین بپرسم ازتون؟ 

ی چن مدتیه. مستمر نه ها.. اما حدودا 3 شب پیش بود اینجوری مور مور میشد.. الانم داره میشه.. اولم دست چپم شروع شد.. دکتر مغز و اعصاب برم یا عروق.. چون قلبمم محکم محکم میزنه گاهی این روزا

اره منم   من نمیکره چپم رو سرم  گز گز میکنه

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکماه قبل کل بدنم مورمور میشد ...تا دوروز هر پنج دقیقه یک اندام 

ازاون موقع کل صورتم مورمور وسوزش خفیف وخارش میشه 

میترسم ام اس باشه توهم ام اس زدم

اخه الان که توجه میکنم کلماتم یکم جابه جا میگم 

مثلا یهو وسط بحث بجای کلمه،عجیبه،میگم عجیمه

نمیدونم توهم زدم یا واقعی 

من از کم خونی اینطور می شدم دکتر نرفتم خودم فعلا قرص اهن می خورم خوب شد قطع می کنم شروع می شه   ...

میگن همه 

حتی من مدتیه خیلی مطالعه میکنم زاویه ام انگار مناسب نیست با اینکه صندلی مطالعه دارم.. گفتناحتمالا گردنت و کمرت داره میزنه ب دست وپاهات.. اینو ی دکتر گفت البته بدون هیچ ازمایشی همینطوری

میگن همه  حتی من مدتیه خیلی مطالعه میکنم زاویه ام انگار مناسب نیست با اینکه صندلی مطالعه دارم. ...

من زایمان کردم از کم خونی اینطور شدم به خاطر کرونا دکتر نرفتم خودم قرص می خورم اگر بعد پریود اینطور می شی صد در صد از کم خونیه

من یکماه قبل کل بدنم مورمور میشد ...تا دوروز هر پنج دقیقه یک اندام  ازاون موقع کل صورتم مورمور ...

ببین من از ترس اینکه نکنه اتفاقای بد بد بیفته کللل شب خوابم نمیبرد.. چندین بار ب اورژانس زنگمیزدم و بعد ی عالمه گریه اونم نصفه شب.. 

ولی میدونی ک ادم از هر چی بترسه سرش میاد.. الان اون ترس مارو نابود میکنه.. میدونم خیلیی سخته اینکه بخوای اون مغزو از درون اروم کنی.. اما مثلا استخودوس یا گل گاو زبان و اینطور چیزارو امتحان کن اروم شی اول از همه

من زایمان کردم از کم خونی اینطور شدم به خاطر کرونا دکتر نرفتم خودم قرص می خورم اگر بعد پریود اینطور ...

ن الان تا پریودم کمی مونده فقط.. بعد از پریود حالم خوب نیس ولی.. اما کم خونیو مطمئنا دارم.. با تجویز دکتر هر شب باید یکی میخوردم ی مدت خوردم بعدش خون در ادرار داشتم.. واسه قرصه اهنه دیگه درسته؟ دیگه از اون ب بعدم نخوردم.. چ کنم من الان 

ن الان تا پریودم کمی مونده فقط.. بعد از پریود حالم خوب نیس ولی.. اما کم خونیو مطمئنا دارم.. با تجویز ...

نه بخور از اونه منم دکتر داد نخوردم دست و پام مثل تو شد فرودین می خورم من الان چند ماهه مشکلی ندارم