2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

56 بازدید | 6 پست

فردا قراره بریم خارج از شهر مهمونی بچم نه کریر داره نه سرویس تشک و بالشت غیر از پتو هیچی نداره خیلی ناراحتم براش نخریدم واسه بچه اولم خریدم خونه مامانم همه رو گذاشتم کالسکه کریره همه چی واسه بچه دومم نگرفتم حالا هیچی نداره چه کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میخواست بگیری دیگه یا همون قبلیا رو استفاده کن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عزیزم بهتره به جای نگرانی برای کالسکه و پتو بیشتر نگران سلامتیش باشی و نری مهمونی 

ما کرونا گرفتیم و نزدیک چهارماهه بیرون نرفتیم واقعا خسته شدیم مهمونی دعوتمون کردن حالا قبول کردیم بریم 

ما کرونا گرفتیم و نزدیک چهارماهه بیرون نرفتیم واقعا خسته شدیم مهمونی دعوتمون کردن حالا قبول کردیم بر ...

کرونا گرفتین بازم ممکنه بگیرید خیالتون راحت نباشه هرکس بگیره دیگه نمیگیره‌‌...اینا چرته

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ما کرونا گرفتیم و نزدیک چهارماهه بیرون نرفتیم واقعا خسته شدیم مهمونی دعوتمون کردن حالا قبول کردیم بر ...

عزیزم کرونا گرفتن هیچچچ تضمینی برای نگرفتن دوباره نیست ، اینهمه تحمل کردین حالا که رفتیم توی یه پیک حتی بدتر از فروردین بدترین وقت مهمونی رفتنه

البته چون یه زنجیرس و به همه مربوطه و گفتین مامانا بیاین ،بعنوان یه مادر گفتم