بچه ها۵روزه پریودم عقب افتاده.رابطه هم داشتم از دستمون در رفت😔عقدم هستم اصلا نمیخام بار دار بشم الان.ب نظرتون بیبی چک چقدر درسته؟تاحالا شده بیبی بزنید مثبت باشه ولی آز بدین نباشین؟یا برعکس؟خاهش میکنم بگین.ماه های قبل همش ال دی میخوردم ولی این ماه نخوردم گفتم ضرر داره دیگه قطعش کنم
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
استرس خودش باعث میشه عقب بیفته عزیزدلم قرص اورژانسی نخوردی؟
ن😓البته سابقه عقب افتادن پری روهم دارم.۱۰روزم شده ک عقب بندازم ولی این سری فرق داره میترسم
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
من یه هفته قبل از موعدم بی بی چکم هاله انداخت تو ک یه هفته هم گذشته بزن حداقل اگه باردار باشی هاله م ...
ممکنه خراب باشه و اشتباه بزنه؟
الان بی بی بزنی درسته ماله من ۲ روز عقب افتاد مثبت زد
ممکنه خطا داشته باشه؟در هر صورت چ منفی چ مثبت؟
خب اگه سابقه داری ان شاالله که چیزی نیست بیبی چک بزن خیالت راحت شه میدونم میترسی ولی دل یه دله ک ...
هر سری هم بیبی میزنم هم آز میدم از استرسم.ولی الان خطر داره میترسم برم آزمایشگا😔
پاشو برو آزمایش بده اینقدر نگرانی می فهممت چندبار تو عقد مردم از ترس
میترسم اگه مثبت شد چ خاکی بریزم توسرم