2777
2789
عنوان

عقد نرقتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسودی به چی شما که ازدواج کردی 🤣

نمیدونم والا شوهرمم گفت این برای چی حسادت کنه کلا ازم خوششون نمیاد هر بار سر چیزای الکی شوهرمو پر میکنن

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

حسادت به چی اخه؟ این قسمت جمله ش رو نفهمیدم،استارتر بذار به حساب نفهمیشون خوب کاری کردی نرفتی اونم تو این وضع کرونا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ولش کن بابا حرفش خنده داره بذارهرچی میخوان بگن مهم سلامتی خودتون و بچتون هس

جالب اینه من یه سقط داشتم همش منت میکردن تو نتونستی بچتو نگه داری یا خارج رحم بود میگفتن مشکل داشت از اول ک اینطور شد حالا میخان تو ماه اخر برم ی شام و خدای نکرده چیزیمون بشه بیشتر منت بزارن

حالا یه چیزی الان با این حرفش خواسته تو رو بکوبه یا داداششو؟مگه از نظرش داماد سرتر از داداششونه   عجباااا چه خودزنی کرده با حرفش   ولش کن بابا این خودش با حرفش خودشو دیس کرده اصلن لازم نیس تو چیزی بگی، بخند فقط

حرفش خیلی خنده دار و بچگانه بوده

نمیدونم والا شوهرمم گفت این برای چی حسادت کنه کلا ازم خوششون نمیاد هر بار سر چیزای الکی شوهرمو پر می ...

فدا سرت اینا فهم ندارن اگر عروس ناراحت شه پسر هم قطعا ناراحت میشه حداقل برا پسر خودشون کاری به عروس نداشته باشن

حسادت به چی اخه؟ این قسمت جمله ش رو نفهمیدم،استارتر بذار به حساب نفهمیشون خوب کاری کردی نرفتی اونم ت ...

ینی منظورشه من ب دختره حسادت میکنم نمیرم عقدشون 

فدا سرت اینا فهم ندارن اگر عروس ناراحت شه پسر هم قطعا ناراحت میشه حداقل برا پسر خودشون کاری به عروس ...

واقعا هک اینطوره امروز شوهرم خیلی از حرف خواهرش ناراحت شد در حالی ک دید ب چشم من هزار بار ارزوی خوشبختی کردم براشون همش تو فکره میگ نمیفهمم چرا هرکار میکنی اینا مخالفتن

جالب اینه من یه سقط داشتم همش منت میکردن تو نتونستی بچتو نگه داری یا خارج رحم بود میگفتن مشکل داشت ا ...

ولشون بابا حرفش خیلی خنده دار بوده 

معلومه ذآتش خوبه چون حتی بد جنسی هم بلد نیس حرفش خیلی خنده دار بوده تازه اینکه اینو به شوهرت گفته خیلی خنده دار تره

انشاالله تو هم فرزندتو سالمو سلامت به دنیا بیاری و قدمش سرشار از برکت و شادی و عزت باشه واستون

حالا یه چیزی الان با این حرفش خواسته تو رو بکوبه یا داداششو؟مگه از نظرش داماد سرتر از داداششونه &nb ...

والا بقول شما با این حرفش برادر خودشو کوچیک کرد اینک چیزی نیس یبار پیشم میگفت بچه های خواهرم اگ میخاستن عین تو ازدواج کنن الان صدبار ازدواج میکردن گفتم خداتو شکر کن داداشت پس زن گرفته اینجور ک تو میگی کسی باهاش ازدواج نمیکرد ناراحت شد ک اره فلانی زبون دراز

ینی منظورشه من ب دختره حسادت میکنم نمیرم عقدشون 

چه ادمای کوتاه فکری هستن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ولشون بابا حرفش خیلی خنده دار بوده  معلومه ذآتش خوبه چون حتی بد جنسی هم بلد نیس حرفش خیلی خنده ...

.اتفاقا بدجنسیه ک دومی نداره قربونت شم عزیرم ان شالله شماهم ب ارزوهات برسی و سلامت باشی همیشه

والا بقول شما با این حرفش برادر خودشو کوچیک کرد اینک چیزی نیس یبار پیشم میگفت بچه های خواهرم اگ میخا ...

وای خدا      این خواهرشوهرتو جدی نگیر میخواد کرم بریزه ولی همونم بلد نیس   خیلی ساده اس والا با این طرز حرف زدن ، داره سعی میکنه بدجنس باشه ولی همش سوتی میده  باور کن فقط بااااید بخندی به این کاراش 

چه ادمای کوتاه فکری هستن 

اره بخدا مگه من مجردم مثلا حسادت کنم تازه اگ عم مجرد باشم مگه همه قراره تو یه سن ازدواج کنن یکی زود یکی دیر