2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر من ۳۲۵۰ بود تا ۴۰ روز ۰ پوشید

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بعضی از سایزای صفر خیلی کوچیکن مخصوصا اونایی که تو کارتون هستن 5 تیکه یا 19 تیکه ها من دخترم 3350 بود یه سرهمی صفر خریدم فقط همون ماه اول اندازه بود یه سری هم از تیکه بازا گرفتم خوب بود اندازش

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
قدش چند بود دخملیت؟

۵۰ 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خداحفظش کنه عزیزم  پسرمنم ۵۲ وزنش ۳و۱۰۰

قدبلند خان 🤩🤩

خدا حفظش کنه

زنده باشی خودم ۱۸۰ ام آخه ⁦😛

ممم ۱۷۳ ام ...البته دختر مث من نیس من قدم ۵۵ بودهو ۴۶۰۰ وزنم اما دختر مث شوهرم اینا ریز ...شوهرم ۱۵۰۰ بوده 🤪🤪🤪...البته الان ۱۸۷

ممم ۱۷۳ ام ...البته دختر مث من نیس من قدم ۵۵ بودهو ۴۶۰۰ وزنم اما دختر مث شوهرم اینا ریز ...شوهرم ۱۵۰ ...

آره منم ۵۵ بودم و ۴۸۰۰ 😁😁😁😁

اما شوهرم نه قیافه پسرم کپی شوهرمه ولی خداروشکر قدش بمن رفته

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩