2777
2789
عنوان

باتجربه ها ازشیرگرفتن بچه بیان

84 بازدید | 12 پست

تاکی شیردادین ب بچه هاتون چجوری ازشیرگرفتین من هیچی بلدنیستم☹☹☹ میترسم از شیربگیرمش بیست ماهشه پسرم چون زیاد شیرمیخوره بیخوابم عصبی شدم 

بزار دو ماه دیگه بخوره

من ۲۳ ماهگی گرفتم 

یه جا

خمیر دندان زدم بدش اومد نخورد

یه بار ۲۰ ماهگی امتحان کردم نتونستم ولی ۲۳ ماهگی خیلی راحت کنار اومد

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱سال و ۸ ماهگی گرفتم پسرمو. انتخابم روش تدریجی بود. ۵هفته طول کشید. پسرم اصلا خودش متوجه نشد داره از شیر گرفته میشه. دخترعمش همسن خودشه. خاهرشوهرم روش تهاجمی گرف. بچه ۲ساله ب ی روز گرفته شد. الان موقع خاب باید حتما دستش تو سینه مادرش باشه. خاهرشوهرم میگه همش میاد سینمو میبوسه. ولی پسر من بعد قطع شیر تاحالا نشده اویزون من باشه

بزار از مهر بگیر

این چند ماه رو تحمل کن

اصلا فصل گرما برای از شیر گرفتن خوب نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چجوری روش تدریجی؟؟

هفته اول شیر صب تا قبل خابشو گرفتم. هفته دوم شیر وقت خاب( میداشتمش روی پام واسش لالایی میذاشتم) هفته سوم شیر حین خاب ظهرش. هفته چهارم شیر تا قلب خاب شبش. هفته پنجم شیر خاب شب

فقط هفته شیر خاب شب اذیت شدم اونم ۴روزه عادت کرد. انگاری خودشون متوجه میشن. مثلا شیر سمت صب و ک گرفتم دگ خودش صبا تقاضای شیر نداشت

من ۱سال و ۸ ماهگی گرفتم پسرمو. انتخابم روش تدریجی بود. ۵هفته طول کشید. پسرم اصلا خودش متوجه نشد داره ...

دختر من اصلا گول نمیخورد مجبور شدم یهویی گرفتمش

همیشه دستش تو سینه مه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
دختر من اصلا گول نمیخورد مجبور شدم یهویی گرفتمش همیشه دستش تو سینه مه

آره وقتی یهویی گرفته میشه وابستگیشون کم نمیشه. روش تدریجی خیلی صبوری میخاد. من صب پسرمو میبردم بیرون. یا تا میگف شیر میبردم کلی باهاش بازی میکردم یادش میرف. ظهر ناهارشو میدادم اول بعد شیرشو میخورد میخابید. ولی از هفته دوم خودش دگ تقاضاش کم شد

2790
2778
2791
2779
2792