2777
2789
عنوان

همکار ...

614 بازدید | 12 پست

یکی از همکارام کلا به شدت پرحرفه و هر روز از همه وقایعخونشون تعریف میکنه و هر کدومم چند بار میگه . بقیه همکارا طبیعتا حوصله ندارن فرارین من چون میدیدم تنهاست به حرفاش گوش میدادم همراهیش میکردم که بخاطر نداشتن پایه و همراه طرف دوست پسر و ... نره . این خانم یه مدته مرخصیه و همه برنامه های مجازیش اینستا واتس .. رو حذف کرده که برای کنکور ارشد بخونه و یه مدت بود ازش بی خبر بودم . امروز سرزده اومد محل کار و گفت خیلی دلش برام تنگ شده و طبق معمول حرف زد و هر چی این مدت تعریف نکرده بود تعریف کرد و اواخر حرفاش به اینجا رسید که تست کرونای خواهرش و بچه هاش که تو ساختمون خودشون زندگی میکنن هفته پیش مثبت شده و خودشون رو قرنطینه خانگی کردن و خودش هم علایم داره و دیشب هم زن داداشش علایم داشته و ... . منم از ظهر که رسیدم خونه خودمو تو اتاق حبس کردم به نظرتون به این ادم چی میشه گفت 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
این به نفهم گفته زکی

اصلا هنگ کردم صبح گفت فشار عصبی رومه و فکر و خیال دارم اومدم بهتون سر بزنم نزدیک ظهر دیگه حرفاش ته کشید گفت کرونا گرفتیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اصلا هنگ کردم صبح گفت فشار عصبی رومه و فکر و خیال دارم اومدم بهتون سر بزنم نزدیک ظهر دیگه حرفاش ته ک ...

حالا خداکه الکی گفته باشه شما نگرفته باشس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
یا خدا این‌دگه‌کیه 😐😐😐

چی بگم وتلا دیگه همون موقع به معاون مدرسمونم گفتم حواسش باشه . بنده خدا معاونمون هم بیماری زمینه ای داره هم سنش بالاست

حالا خداکه الکی گفته باشه شما نگرفته باشس

والا شوهرم که کاردش بزنم حون در نمیاد چند وقته نرفتم سرکار امروز رفتم کار مردم راه بیوفته منم مریضم به خودی خود سالم نیستم نگران بچه هامم

چی بگم وتلا دیگه همون موقع به معاون مدرسمونم گفتم حواسش باشه . بنده خدا معاونمون هم بیماری زمینه ای ...

خیلی بی فرهنگه بنظرممم اگه یه درصدم شک داشت نباید میومد اگه خدا نکرده ناقل باشه چی نذر کن انشالله ک‌نگرفته باشی‌

والا شوهرم که کاردش بزنم حون در نمیاد چند وقته نرفتم سرکار امروز رفتم کار مردم راه بیوفته منم مریضم ...

ان شالله چیزی نیس نگران نباش خدا لعنتشون کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خیلی بی فرهنگه بنظرممم اگه یه درصدم شک داشت نباید میومد اگه خدا نکرده ناقل باشه چی نذر کن انشالله ک‌ ...

مطمئنه که داره امروزم همش میرفت سرویس بهداشتی بعد گفت خواهرش علایم ریوی داشته خودش علایم گوارشی بعد نه ماسک زده بود نه دستکش داشت . ماها داشتیم . از ظهر داریم فقط به افرادی که میومدن میرفتن خبر میدیم

من الان دعا کردم و صلواتم برات فرستادم دوستم انشالله ک چیزی نیس 

ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ منم دارم دعا میکنم بقیه هم براشون مشکلی پیش نیاد 🌺🌺🌺

ان شالله چیزی نیس نگران نباش خدا لعنتشون کنه

فداتم 🌷🌷🌷