2777
2789
عنوان

کباب کوبیده

251 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیزم ک همیشه کمکم کردین لطفااینبارم کمکم کنید میخوام کباب تابه ای بپزم اولینبارمه چیکارکنم واینکه چکار کنم وانره حس میکنم وامیره..راسی واسه سه نفرچقدبریزم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینه ی مرغ رو چرخ کن بهش زرده ی تخم مرغ ، پیاز رنده شده (آبشو حتما بگیر) و زعفران و نمک و فلفل بزن بذار دوساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد اندازه ی یه قاشق غذاخوری بریز رو نایلون و به شکل کباب کوبیده در بیار و تو روغن سرخش کن 

نه اونی که وا میره کباب کوبیدست کباب تابه ای وا نمیره ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت یه پیاز متوسطو رنده می کنی آبشو میگیری اضافه می کنی نمک فلفل زردچوبه آرد نخود چی ۳ قاشق میزنی بهش  مثله کتلت درست می کنی کف تابه می چینی گوجه هارو از وسط نصف می کنیم  روی کبابا می چینیم درشو میزاریم تا آب بندازه و بپزه وقتی آبش خشک شد اگه خودش روغن داده که هیچی اگه روغن نداشت یکم روغن می ریزی اون یکی طرفشم یکم تفت بخوره نوش جان

نور بر تاریکی پیروز است🕊

سینه ی مرغ رو چرخ کن بهش زرده ی تخم مرغ ، پیاز رنده شده (آبشو حتما بگیر) و زعفران و نمک و فلفل بزن ب ...

عزیزم من با گوشت چرخی میگم اگه میتونی دستورشوبگوراستی میگن بایدباحرارت بالاسرخ کنی؟اره؟

نه اونی که وا میره کباب کوبیدست کباب تابه ای وا نمیره ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت یه پیاز متوسطو رنده می کنی ...

شکلش دوس دارم مث کباب کوبیده بشه؟اونجوری سخته بنظرت؟

شکلش دوس دارم مث کباب کوبیده بشه؟اونجوری سخته بنظرت؟

مثه کوبیده نمیشه نکه همرو کف تابه پهن کنی یکم که شکل گرفت خط بندازی یکم برگردوندنش سخت میشه ممکنه چند تیکه شه نکه آردشو زیاد کنی تخم مرغ بزنی که شکلش هر جور خواستی در بیاد ولی اون مزه خوبشو دیگه نداره

نور بر تاریکی پیروز است🕊

چی میگی؟خوبی تو؟

میگم عنوانت نوشته کباب کوبیده 

بعد تو تاپیک دستور پخت کباب تابه ای میخوای 

منظورم این بود چون کباب کوبیده عزیزه اینو نوشتی  میدونی  شکموها میان 

اعصاب نداریا 🙂🙂🙂شوخی باهات کردم، بیا موهامو بکش راحت بشی🤭🤭🤭🤭

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵