2777
2789
عنوان

چگونه جوابگو خواهید بود؟

108 بازدید | 7 پست

معمولا مردم گمان می‌کنند حق الناس فقط از دیوار مردم بالا رفتن یا دست در جیب مردم کردن است، غافل از آنکه حق الناس بسیار ریز است...

اگر فردی در حق شما نیکی کند و از او تشکر نکنید این حق الناس هست، به روایت از کتاب آنسوی مرگ نشر معارف.

حال ما بدون آنکه به کرونا اهمیت بدهیم خودرا میسپاریم به خدا...

البته که سپردن خود به خدا واجب هست ولی همان خدا حضرت علی (ع) را راهنمای مردم قرار داد و ایشان از کنار دیوار شکسته برخاستند و در جواب اصحاب و یاران فرمودند بنده از قضای الهی به قدر الهی پناه میبرم...

این روایت در کتاب دین و زندگی دبیرستان هم مطرح شده است.

حال چگونه ما جرئت این را پیدا میکنیم حق کل مردم ایران که هیچ ، حق مردم سراسر جهان که در گیر کرونا هستند را ضایع کنیم غافل از آنکه آن دنیا مو را از ماست میکشند...

چگونه جواب دل شکسته ی باز ماندگان از دست رفته های کرونا را میخواهیم بدهیم؟

چگونه جواب افرادی که با سخت کوشی سعی در رعایت بهداشت دارند را میدهیم چه بسا که در اثر طولانی شدن این بیماری خانه نشین شده اند و عواقب خانه نشینی گریبان گیرشان شده است؟

چگونه جواب هزاران مریض درگیر کرونا را میخواهیم بدهیم؟

چگونه جواب افراد از دست رفته را خواهیم داد؟

هرچند که هرفرد به نوبه ی خود مسئول حفظ سلامتی خویش هست ولی این حق و مسئولیتی از گردن شما برنمیدارد و باید جوابگو باشید.

دقیقااااا شدیدا موافقم 

من هربار که بهم میگن بیا باشگاه بیا فلان کلاس و خوش میگذره میگم بر فرض که بلایی سر من نیاد ولی من نه تنها به کشور و شهرم بلکه به کل جهان مدیون و نسبت بهش مسئولم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روز یکی میگفت ما محرم عزاداری میکنیم وگرنه اون دنیا شرمنده امام حسین میشیم که چ طور از مرگ و قیامت و خدا نمیترسید ولی از ویروس ساخته خودتون میترسید😐😐😐😐 برگام ریخت

پدرم رو حدود دوماه پیش از دست دادیم من سه ماه بود ایشون رو برای اینکه سن بالایی داشتن و درگیر چند بیماری بودن واحتمال داشت ما ناقل باشیم ندیدم ، تا فوت شدن .....

مراسم خاکسپاری رو با رعایت اصول بهداشتی انجام دادیم و با حداقل نفرات حتی خودم برای اونایی که بودن ژل ضدعفونی میزدم و ماسک هم بردیم که اگر کسی نداشت بهشون بدیم بعد از اون هم نذاشتیم کسی برای تسلیت خونه مون بیاد یا مجلسی داخل خونه برگزار کنیم فقط تلفنی باهمه در تماس بودیم .

چند روز پیش چهلمین روز پدرم بود و ما مراسم نگرفتیم و به من گفتن برای پدرت خیرات ندادین و چشم انتظار مونده در صورتی که هزینه ها رو به خیریه دادیم.

درهرصورت از لحاظ وجدان خیالمون راحت هست که کسی به خاطر چشم و هم چشمی و مجلس و مراسم آنچنانی گرفتن برای پدرم دچار بیماری و مشکل نشده.

ماهم دلمون میخواست برای بزرگ یک فامیل مجلس بگیریم اما فرهنگ و تربیتمون اجازه نداد با خودخواهیم دیگران دچار مشکل بشن اینقدر تنهایی سخته تحمل کردن غم ولی باهاش کنار اومدیم چون تحمل یک داغ دیگه نداشتیم ....

تو رو خدا تو این شرایط هیچ مجلسی نگیرید نه عروسی نه عزا دیگران رو تو رودربایسی نذارید

روزی چند بار تاپیک میزنم تو تاپیکهای کرونایی هم میذارم شاید یک نفر متوجه شد .

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

پدرم رو حدود دوماه پیش از دست دادیم من سه ماه بود ایشون رو برای اینکه سن بالایی داشتن و درگیر چند بی ...

خیلی ممنون از لطفت به مردم دنیا 

انشاالله همه درست فکر و عمل کنیم🙏