2777
2789
عنوان

دلم شکست...💜

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست
از کجا میدونین شما آخه؟ دید حاضر نیستم تمومش کنم بلاک کرد 

خب عزیزم حتما را به راه ابراز احساسات کردی 

واونم پیش خودش یه فکرای کرده

الانم فدای سرت یه هفته بگذره دل توهم سرد میشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزیزم اگه واقعا مثل خودت عاشق بود هیچ وقت حاضر نبود پا پس بکشه توام لطفا قوی باش ارزش خودتو حفظ کن💋

وقتی فکر کنه قسمتش نیستم نمیتونه که پا پس نکشه ... دارم سعی میکنم خودمو پیدا کنم فعلا که انگار تو برزخم

کاربری دست دو نفر 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی فکر کنه قسمتش نیستم نمیتونه که پا پس نکشه ... دارم سعی میکنم خودمو پیدا کنم فعلا که انگار تو بر ...

نکنه استغفرالله اون خداست که میدونه تو قسمتش نیست اینا زرای بیخوده که زده

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
اول اون عاشقم شد بعد فکر کرد با کسی تو رابطه م بعد رفتم بهش گفتم اونم دیگه نتونست برگشتنم رو قبول کن ...

اها پس به غیرتش برخورده

دوست داره التماسش کنی 

ولی نکن 

چون هرچی بیشتر التماس کنی بیشتر بهت شک میکنه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خب عزیزم حتما را به راه ابراز احساسات کردی  واونم پیش خودش یه فکرای کرده الانم فدای سرت یه هف ...

اصلا مهم نیس دیگه واسم خودم که دارم می میرم ازشم پرسیدم چ فکری میکنه در موردم گف یا خیلی دختر ساده ای هستی یا منو اسکل کردی

کاربری دست دو نفر 🙌
اها پس به غیرتش برخورده دوست داره التماسش کنی  ولی نکن  چون هرچی بیشتر التماس کنی بیشتر ...

عب نداره دیگه مهم نیس درست نمیشه که نمیشه که نمیشه 

کاربری دست دو نفر 🙌
اصلا مهم نیس دیگه واسم خودم که دارم می میرم ازشم پرسیدم چ فکری میکنه در موردم گف یا خیلی دختر ساده ا ...

خدا بهت آرامش بده گلم

اصلا مهم نیس دیگه واسم خودم که دارم می میرم ازشم پرسیدم چ فکری میکنه در موردم گف یا خیلی دختر ساده ا ...

اینارو گفته هنوز داری براش خودتو هلاک می کنی؟

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
همینجوری نمیمونه ...زمین گرده یه روزیم اون دنبال تو راه میوفته و تو پسش میزنی .پس از شرایطتت ناراحت ...

آره زمین خیلی گرده ولی من احساس کردم دارم تاوان میدم چون قبلا من اینجوری بودم 

کاربری دست دو نفر 🙌
آره زمین خیلی گرده ولی من احساس کردم دارم تاوان میدم چون قبلا من اینجوری بودم 

من کاملا درکت میکنم که کسی عاشقانه هواتو داره یهو بزاره بره ینی چی ...متاسفانه هنوز خودمم راهی برای خوب شدن حالم پیدا نکردم جز اینکه صبر کنم