2777
2789
عنوان

ب نظرتون مقصر پسرس یا مادره؟؟؟

168 بازدید | 12 پست

یکی از پسرای فامیلمون عاشق میشه ۴سال با دختره دوست بوده بعد مامانش نمیزاره بهم برسن و هی اذیت میکنه به دختره زنگ میزنه فحش میده میگه حق نداری جواب پسرمو بدی خواستگاریتم نمیام.

بعد چندسال هردو ازدواج میکنن با غریبه

ولی بازم درارتباط بودن 

زنه پسره میفهمه قهرمیکنه حالش خیلی داغون میشه 

پسره و عشق اولشم باهم قرار میزارن قرص برنج بخورن و بمیرن و میمیرن.

ب نظرتون تقصیر خانواده ها نیس؟چرا انقدر سخت گیریی اخه 

وقتی دختر و پسر عاشق همن چرا ایینکارو میکنن الان زنه پسره هم بدبخت شد تو سن ۲۱سالگی بیوه شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ی پسر وایمیستن ببینن پسر بدبخت از کی خوشش میاد که بزنن تارو مارش کنن بعد برن یکی یگ ک هیچ برتری از انتخاب پسر نداره رو بگیرن تنها بخاطر اینکه پسر قبلش عاشقش نشده !!! چرا واقعا ؟!

خاک توسر مامانش خوبش شد.من وهمسرمم 6سال همدیگرو میخواستیم و دوست بودیم .مادرشوهرمنم مخالف ازدواجمون بود خیلی هم مقاومت کرد وسنگ انداخت جلو پامون.آخرشم همسرم تهدید کرده بود که یا این دختر یا یه بلایی سرخودم میارم که دیگه مامانش کوتاه اومده بود.الانم هنوز که هنوزه داره زهر خودشو به من میریزه

حالا نمیشد قبل از ازدواج خودکشی میکردن😐

اصلا خودکشی چه معنی میده من نمیفهمم😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خانواده ی پسر وایمیستن ببینن پسر بدبخت از کی خوشش میاد که بزنن تارو مارش کنن بعد برن یکی یگ ک هیچ بر ...

الان ب شدت پشیمونه مامانه انقدر داغونه مقصر  دوتا مرگه

خانواده ی پسر وایمیستن ببینن پسر بدبخت از کی خوشش میاد که بزنن تارو مارش کنن بعد برن یکی یگ ک هیچ بر ...

چون از نظر روحی و روانی مشکل دارن اینجوری میخوان خودشونو ثابت کنن

الان ب شدت پشیمونه مامانه انقدر داغونه مقصر  دوتا مرگه

چی بگم خواهر پشیمونی چه سودی داره دیگ 😞 انشاالله جای اون دو تا جوان اون دنیا خوب باشه و خدا رحمتشون کنه الهی آمین خدا ارحم الراحمینه