2777
2789
عنوان

کرونا لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست
تب ،لرز،بیحالی ،سردرد،بی اشتهایی،گلودرد

نگران نباش خوب میشه . فقط بهش مایعات بده. سوپ جو ومرغ بده اب هویج بده شیرو عسل بده دم نوش پونه و آویشن. اینارو بده بخوره اوکی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم متن زیر رو تو یه کانالی دیدم استفاده کنین 

انشالله خوب میشین

#انتشار_عمومی

#درمان_کرونا

💥 درمان ساده و سریع بیماری #کرونا

❶⇦ فالوده سیب و عسل هر ۸ ساعت ۱ لیوان

❷⇦ غرغره کردن مخلوط سرکه سیب خانگی و نمک، رقیق شده(نصف لیوان آبجوش ولرم و نصف لیوان سرکه +نصف قاشق چایخوری نمک) هر ۶ ساعت ۱بار

❸⇦ هر ۱۲ ساعت در هر حفره بینی ۱قطره روغن بنفشه پایه کنجد

❹⇦ شیر و عسل گرم را هر ۱۲ ساعت یکبار جرعه جرعه با قاشق بنوشید(یک کاسه کوچک شیر + ۱قاشق چایخوری عسل)

❇️ با این روش بیش از 300 نفر رو تا حالا تونستیم درمان کنیم به لطف خدا.

✔️ بله بهداشت رو رعایت بکنید ولی از کرونا نترسید.☺️😊

🍎 @IslamlifeStyles

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
منم باردارم هشت و هفته شش روزمه دو روز گلوم دردمیکنه و سرفه میکنم میتونه کرونا باشه؟

نمیدونم عزیزجان مواظب خودت باش  ورعایت کن

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
تب ،لرز،بیحالی ،سردرد،بی اشتهایی،گلودرد

برادر شوهر من گرفته با همین علائمی که شما میگی تازه سرفه خشکم داره فنر هم توی قلبشه الآن ۱۰ روزه مبتلا شده ولی داره درمان میشه

نگران نباش 

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
نگران نباش گلم همه ک قرار نیس چیزیشون بشه ما هم خانوادگی گرفتیم تو هم. برای ما دعا کن

شما علایمتون چی بود؟؟

الان تو چه مرحله ای هستید؟؟

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
نمیدونم عزیزجان مواظب خودت باش  ورعایت کن

من رعایت میکنم دکتر هم با دو ماسک میرفتم اول مامانم شروع کرد به سرفه میگفت از روزی که آب یخ خوردم اینجوری شدم بعد من حالانمیدونم سرماخوردیم یا کروناست؟