2777
2789
مال من خانواده نامزدم قبول نمیکنن میگن باید عروسی باشه

واسه من هم عروسی میخوان هم زودتر  ما بریم سر زندگیمون کرونا هم هست که هست تهش این میگن بدون عروسی برید هرچیم به شوهرم میگم میگه معلوم نیست که کرونا تا کی 😏 انقدر تو این مدت حرص خوردم گریه کردم دو هفته جلوتر پریود شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من هم عروسی میخوان هم زودتر  ما بریم سر زندگیمون کرونا هم هست که هست تهش این میگن بدون عرو ...

اخی☹️☹️درکت میکنم منم اینارو کشیدم‌.ایشالا کرونا زود میرع یع عروسی بزرگم میگیری

واسه من هم عروسی میخوان هم زودتر  ما بریم سر زندگیمون کرونا هم هست که هست تهش این میگن بدون عرو ...

مال من میگه ببینم کرونا طولانی هم بشه یکم اوضاعش ک بهتر شد عروسی میگیرم بدون عروسی نمی‌برمت هر کی خواست بیاد هر کی نخواست نیاد من عقدمم 5 خرداد بود توی کرونا اتفاقا مهمون زیاد داشتیم هیچ کس هم مبتلا نشد خداروشکر 

اووووخی خدا حفظش کنه😍😍😍زایمان و بارداری تو کرونا سخت نبود؟چند سالته؟؟؟

ممنونم عزیزم❤اولاش که کرونا نبود ویار و تهوع بیچارم کرد ۴ ماه آخر که کرونا اومد بهتر شده بودم از دست ویار وتهوع قرنطینه خانگی بودم😁فقط دکتر می رفتم .سزارینی بودم زایمان سختی داشتم تو بیمارستانم مرتب ضد عفونی می کردن همه چیزو .۳۰ سالمه گلم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اخی☹️☹️درکت میکنم منم اینارو کشیدم‌.ایشالا کرونا زود میرع یع عروسی بزرگم میگیری

قربونت عزیزم، بخدا شبی نیست گریه نکنم خیلی داغونم فامیلامونم بعضیا خوشحالن که عروسیم اینطور شد 

مال من میگه ببینم کرونا طولانی هم بشه یکم اوضاعش ک بهتر شد عروسی میگیرم بدون عروسی نمی‌برمت هر کی خو ...

آخه ما واسه آخر مرداد وقت گرفتیم گفتیم خیر سرمون کم میشه اونم داره بیشتر میشه بعدشم محرم و صفر اینا اذیت میکنن 

واییییییییییییی😬😬😬😬ترسناکه

ولی وقتی بچتو بغل بگیری همه دردات یادت می ره .به عشق بچت می ارزه .به اینکه وقتی بغلش می گیری ودلت می ره می ارزه 😊😊🤗🤗🤗

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
آخه ما واسه آخر مرداد وقت گرفتیم گفتیم خیر سرمون کم میشه اونم داره بیشتر میشه بعدشم محرم و صفر اینا ...

ما قراره تا عید صبر کنیم عید هر جور باشه جشن میگیریم میریم سر خونه زندگیمون 

قربونت عزیزم، بخدا شبی نیست گریه نکنم خیلی داغونم فامیلامونم بعضیا خوشحالن که عروسیم اینطور شد 

عزیزی.به منم خیلی حرص دادن از این طرف مامانمینا از اون طرف مامانشینا.متمانم میگف بدون عروسی نمیشه تازه عروسی.مامانشینا میگفتن عروسی واجب نیس ما عروسی نمیگیریم😐😐😐😂😂😂منم مونده بودم وسط حرص میخوردم از دسشون