مال من خانواده نامزدم قبول نمیکنن میگن باید عروسی باشه
واسه من هم عروسی میخوان هم زودتر ما بریم سر زندگیمون کرونا هم هست که هست تهش این میگن بدون عروسی برید هرچیم به شوهرم میگم میگه معلوم نیست که کرونا تا کی 😏 انقدر تو این مدت حرص خوردم گریه کردم دو هفته جلوتر پریود شدم
واسه من هم عروسی میخوان هم زودتر ما بریم سر زندگیمون کرونا هم هست که هست تهش این میگن بدون عرو ...
مال من میگه ببینم کرونا طولانی هم بشه یکم اوضاعش ک بهتر شد عروسی میگیرم بدون عروسی نمیبرمت هر کی خواست بیاد هر کی نخواست نیاد من عقدمم 5 خرداد بود توی کرونا اتفاقا مهمون زیاد داشتیم هیچ کس هم مبتلا نشد خداروشکر
اووووخی خدا حفظش کنه😍😍😍زایمان و بارداری تو کرونا سخت نبود؟چند سالته؟؟؟
ممنونم عزیزم❤اولاش که کرونا نبود ویار و تهوع بیچارم کرد ۴ ماه آخر که کرونا اومد بهتر شده بودم از دست ویار وتهوع قرنطینه خانگی بودم😁فقط دکتر می رفتم .سزارینی بودم زایمان سختی داشتم تو بیمارستانم مرتب ضد عفونی می کردن همه چیزو .۳۰ سالمه گلم
قربونت عزیزم، بخدا شبی نیست گریه نکنم خیلی داغونم فامیلامونم بعضیا خوشحالن که عروسیم اینطور شد
عزیزی.به منم خیلی حرص دادن از این طرف مامانمینا از اون طرف مامانشینا.متمانم میگف بدون عروسی نمیشه تازه عروسی.مامانشینا میگفتن عروسی واجب نیس ما عروسی نمیگیریم😐😐😐😂😂😂منم مونده بودم وسط حرص میخوردم از دسشون