2777
2789
عنوان

بچه ها کی اکو قلب جنین رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11873 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم مشکل قلبی داره دکترم گفت باید برم اکو قلب جنین بهم گفت تو ۱۸هفته برم ولی اندازه تو استرس ند ...

من کلا استرس زیاد دارم من الان 17 هفته و 3روزم زنگ زدم نوبت بگیرم میگن 2هفته دیگه نمیدونم چیکار کنم آدم بچشه دلش نمیاد طوریش باشه

من انجام دادم مثل سونو گرافی میمونه 

دخترم توانومالی گفتن اکوژن قلبی داره رفتم یه دکتر نابلد احمق گفت وای داره بدترمیشه و...بیانامه میدن سقط کن 

بعد کل کرجو زیرپاگداشتم چندتا دکتر خوب رفتم برای مشاوره اخرشپ دکتر محتسبی گفت نمیدونم طبیعیه وخودش تابه دنیاو بیاد رفع میشه دوبار اکو رفتم خداروشکر هیچی نبود دخترم صحیح وسالم به دنیااومد

الان دخترت چند وقتشه چه مشکلی داره عزیزم

عزیزم متاسفانه دخترم تو دوماهگی فوت شد مشکل قلبی حاد داشت من فقط غربالگری رفته بودم که معلوم شد وزنش کمه به خاطر این گفتن برم اکو نرفتم چون سری بعد تو سونوگرافی گفتن وزنش بهتر شده خیلی پشیمونم به خاطر همین تو بارداری بعدیم آمینیوسنتز رفتم

من کلا استرس زیاد دارم من الان 17 هفته و 3روزم زنگ زدم نوبت بگیرم میگن 2هفته دیگه نمیدونم چیکار کنم ...

بله ادم‌بچشه ولی میدونی همین استرس بدتر به بچه اسیب میزنه من حتی پسرم وقتی بدنیا اومد سوراخ قلبش باز بود وبردم دکتر با دارو بسته شد خداروشکر میخام بگم دلتو قرص کن وبده دست خدا خودش کمک همه مامانایی ک منتظر تو راهیشونن میکنه

وخدایی که به شدت کافی است....
من انجام دادم مثل سونو گرافی میمونه  دخترم توانومالی گفتن اکوژن قلبی داره رفتم یه دکتر نابلد ا ...

ایشالله همیشه سالم باشه دیدی عزیزم فقط به مادر بیچاره استرس میدن من که شوهرم میگه انجام نمیدیم از بس دکترا استرس میدن اعصابش بهم ریخته

عزیزم متاسفانه دخترم تو دوماهگی فوت شد مشکل قلبی حاد داشت من فقط غربالگری رفته بودم که معلوم شد وزنش ...

خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده عزیزم خب توی غربالگری اول که رفتی عدد ان تی خوب بود توی آنومالی نگفتن مشکل داره

بله ادم‌بچشه ولی میدونی همین استرس بدتر به بچه اسیب میزنه من حتی پسرم وقتی بدنیا اومد سوراخ قلبش باز ...

ایشاالله خدا به تمام مادران باردار و نینی شون سلامتی بده

خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده عزیزم خب توی غربالگری اول که رفتی عدد ان تی خوب بود توی آنومالی نگفت ...

ممنون عزیزم عدد ان تی پایین بود نه حتی آنومالی هم دادم که گفتن مشکلی نداره آخه آنومالی فقط مشکلات ظاهری رو نشون میده که در ظاهر مشکلی نداشت 

ایشالله همیشه سالم باشه دیدی عزیزم فقط به مادر بیچاره استرس میدن من که شوهرم میگه انجام نمیدیم از بس ...

انجام دادنشو بنطرم انجام بده ولی به حرف دکترا اهمیت نده یه دکترخوب پیداکن من ک برگه سونو رونشون دکترم داد گفت هیچی نیست طبیعیه رفع میشه ولی انقد ک دکترای قبلی بهم استرس داده بودن با اصرار خودم برای اکو نوشت رفتم ک خیالم راحت بشه