2777
2789
عنوان

دوستان مجرد بیاین

347 بازدید | 69 پست

ما یه گروه زدیم چله سوره احزاب برای بخت گشایی و خوشبختی 

هر کسی دوست داشت شرکت کنین  همینجا هم اسماتونو بگید اگه نیومدین بعدا میام بهتون لیست میدم تعداد تکمیل بشه شروع میکنیم https://chat.whatsapp.com/CSzMYkTfkn7KxZMWMA4XNO

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

چ جوریه عزیزم هرروز باید سوره احزابو بخونی یا چند صفحه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدید نی نی یار حذف تاپیک ۲ کامنت رو لایک میکنه یعنی پاکش کردم تاپیکتو؟

برا منو پسندید اما نترکوند چرا؟

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

چ جوریه عزیزم هرروز باید سوره احزابو بخونی یا چند صفحه

هر روز به اسم یک عزیز

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
همینم مونده واس شوهر کردن دس ب دعا شم اخرش باید جوراباشو بشورم  😐

😂😂😂😂

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
دیدید نی نی یار حذف تاپیک ۲ کامنت رو لایک میکنه یعنی پاکش کردم تاپیکتو؟  برا منو پسندید اما نت ...

بابا بزارید ثواب کنیم  دیگه

هر روز به اسم یک عزیز

اوکی گلم اینجا ی تاپیک بزن نرو تل یا وات 

بابا بزارید ثواب کنیم  دیگه

باشه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

همینم مونده واس شوهر کردن دس ب دعا شم اخرش باید جوراباشو بشورم  😐

گلم برای خوشبختی خودمونه

اوکی گلم اینجا ی تاپیک بزن نرو تل یا وات 

خب اینجام اسماتونو بگید من مینویسم بعد بهتون لیست میدم

خب اینجام اسماتونو بگید من مینویسم بعد بهتون لیست میدم

خب من مریم