2777
2789
عنوان

از غصه غش کردم .....

1257 بازدید | 57 پست

امروز صبح داشتم ظرف صبحانه رو می شستم تو خونه بابام از غصه تنهایی دخترم یکدفعه بیهوش شدم و از حال رفتم می ترسم از غصه تنهایی دخترم بمیرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای وای چی شده 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

دخترت کجاست مگ🥺

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

فشارت افتاده باید زیر نظر پزشک باشی علایم افسردگیه

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

عزیزم نمیتونی شوهرتو ببخشی؟من تو تاپیک قبلیت بودم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم همونی که گفتی دخترت ۱۳ سالشه؟؟ چرا نمیاریش پیش خودت اخه ؟ بهش زنگ میزنی باهاش حرف بزنی؟

باز دختر شما بزرگه پسر من ۱۹ ماهشه اون لحظه ک ازم جداش کرد و بردش تو حیاط همش اسممو صدا میزد خدایاااااااااااا چگار کنم توروخدا برام دعا کنید دارم میمیرم

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم