2777
2789
عنوان

قند خون

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا پیش دیابتی به این خاطر گفتم دیگه نسکافه و گز نخور برنج و نون و ماکارونی خوردی زود آبش کن با پی ...

اوه مرسی یه سوال دیگه وزنم بالا رفته و این مدت شیرینی  خیلی خوردم ممکنه بخاطر همین پیش دیابت شده باشم 

مشکل افت قند خونم داري؟بچه داري؟

آره قندم زیاد میافته نه هنوز بچه ندارم من قبلا خیلی خوب تنظیم کرده بودم الان یه مدتیه ول کردم مخصوصا به خاطر این کرونای بیشعور ولی از اول مرداد باز میخوام شروع کنم مثل قبل رعایت کنم که اگه بشه از مهر اقدام کنم واسه بارداری قبلا ای وان سی زیر ۶ بود الان ۷ شده😩

اوه مرسی یه سوال دیگه وزنم بالا رفته و این مدت شیرینی  خیلی خوردم ممکنه بخاطر همین پیش دیابت شد ...

دقیقا عزیزم اصلا دیگه شیرینی نخور چون ارث دارین خیلی زودتر مبتلا میشین خربزه و چیزای خیلی شیرین نخور

آره قندم زیاد میافته نه هنوز بچه ندارم من قبلا خیلی خوب تنظیم کرده بودم الان یه مدتیه ول کردم مخصوصا ...

ميشه بگي چجوري رعايت ميکني؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ميشه بگي چجوري رعايت ميکني؟

چیزای شیرین نمیخورم قند نبات نوشابه کیک شیرینی شکلات تحرک زیاد دارم مخصوصا پیاده روی وعده های غذاییم زیاده ولی حجمش کمه سر ساعت میخوابم سر ساعت بیدار میشم دارو رو به موقع تزریق میکنم چربی و نمک زیاد نمیخورم ولی میگم این کرونا برناممو بهم ریخته از هفته‌ی دیگه باز برمیگردم به روال قبل با این تفاوت که این سری اخبار رو حذف میکنم از زندگیم چون استرس میده بهم