2777
2789
عنوان

قند خون

2856 بازدید | 22 پست

سلام من تازه قندمو با دستگاه گلوکومتر گرفتم ۱۴۰بود از دیشب هیچی نخوردم فقط نیم ساعت پیش گز و یک لیوان نسکافه خوردم  ،۱۴۰ بود دوباره یه لیوان آب خوردم قندمو گرفتم شد ۱۱۶

من تا یک ماه پیش قند ناشتام بین ۷۰تا ۸۰بود ،البته این چند روز خیلی شیرینی خوردم،البته مادرم دیابت داره،منم وزنم بالاست پلی کیستم ،تیرویید دارم احتمال داره دیابت باشه؟۳۰سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان پس ممکنه گز تاثیر. داشته باشه ؟نسکافه هم شیرین بود 

این قندی که شما اندازه گرفتی قند تصادفی بوده که زیر 140 نرماله. قند ناشتا زیر 100 نرماله

هم گز هم نسکافه باعث شده ناشتا نباشی. فردا 8 ساعت ناشتا بمون دوباره قندتو بگیر صد در صد زیر 100 میاد

قند ناشتام همیشه بین ۷۰تا ۸۰ اما الان یه گز و نسکافه شیرین خوردم ،

خوب حتما براي اون گز هست ک قندت بالاست

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
شما قشنگ تو مرز دیابتی عزیزم ۱۴۰ خوده دیابته من چون خودم ۱۴ ساله دیابت دارم دارم بهت میگم ولی دیگه گ ...

ديابت نوع چند؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
شما قشنگ تو مرز دیابتی عزیزم ۱۴۰ خوده دیابته من چون خودم ۱۴ ساله دیابت دارم دارم بهت میگم ولی دیگه گ ...

گلم قند ناشتا نبوده. قند تصادفی بوده که زیر 140 نرماله. خوده گلوکومتر هم به اون صورت دقیق نیس معمولا چندتا بالاتر نشون میده. ولی چون ارث دیابت دارن باید مواظب باشن

گلم قند ناشتا نبوده. قند تصادفی بوده که زیر 140 نرماله. خوده گلوکومتر هم به اون صورت دقیق نیس معمولا ...

هم مادرم هم خالم  دیابت دارن ،پدرم پیش دیابته ،اما من همیشه چون رعایت میکردم وزنم پایین بودم قندم بین۷۰ تا ۸۰ و بعد غذا ۱۰۰