2777
2789
عنوان

عشق

158 بازدید | 24 پست

خانوما من تا حالا این حسو تجربه نکردم و مجردم هستم و تک بچه 😞 چند وقتیه احساس های خیلی بد تنهایی دارم قبلا باهاش کنار میومدم ول جوری شدم که دیوونه میشم همش گریه میکنم بقیه رو میبینم همه یه کسی رو دارن بهش عشق بورزن دوست حالا یا خانواده یا شوهرشون .... و کلا اعتماد به نفسم کم شده چون تجربه افسردگی هم داشتم عصبی شدم با همه دعوا میکنم ...بی انگیزه شدم ....قبطه میخورم چرا یه خواهر یا برادر ندارم .. خیلی هم شیفته رابطه دختر پسرا نیستم چون میدونم قطعا صدمه میبینم اگر عاشق کسی بشم ولی دست خودم نیست چیکار کنم بیرونم نمیتونم برم سرگرم بشم همش گریه میکنم😭😭😭😭

عشق فقط رابطه بین دختر و پسر نیست

عشق خیلللی مفهوم بزرگیه 

تو حتما نباید عاشق دیگران بشی

چرا نمیای عاشق خودت بشی؟؟؟ 

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج برهر درد بی دردمان دواست

خیلی بهش بدبینم خیلییی چون اطرافیانم ازدواج موفقی نداشتن به عشق به دوست داشتن بدبینم هر وقت کسی میگه دوست دارم فک میکنم برای منافع میگه

من خودم فکر میکردم حتما باید کسی باشه تا عاشقش بشم و عاشق شوهرم شدم الان ک داریم جدا میشیم ی ضربه ی شدید خوردم

اما دارم رو خودم کار میکنم ک عاشق خودم باشم

وقتی عاشق خودت بشی زندگی زیبایی هاش چندین برابر میشه

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 

الان یه درد داری که عشق نداری فردا که عشق داشته باشی هزارویک درد داری پس بدون عشق بهتره زیادخودتودرگیرنکن که زندگی واینده ات خراب میشه اگه بهش برسی هزارتا بازم درد داری اگه نرسی بازم حسرت داشتنشومیخوری پس خودت نتیجه بگیرکه چی درسته

عشق فقط رابطه بین دختر و پسر نیست عشق خیلللی مفهوم بزرگیه  تو حتما نباید عاشق دیگران بشی چرا ...

چطور ...خیلی احساس تنهایی میکنم خصوصا شبا دلم میخواد تا صبح گریه کنم ..

الان یه درد داری که عشق نداری فردا که عشق داشته باشی هزارویک درد داری پس بدون عشق بهتره زیادخودتودرگ ...

من شخصیتم جوریه که اگه کسی رو دوست داشته باشم تمام زندگیمو به پاش میزارم و برای همین دارم خودمو از این احساسات دور میکنم ...ولی دوست خودم نیست وقتی میبینم کسی نیست که دلخوشی زندگیم باشه دوست دارم صبحا دیگه بیدار نشم

ازمن به تونصیحت خودتو درگیرعشق مشق نکن،15سالم بودعاشق شدم البته دوطرفه بودش دوسال دوست بودیم که چون فامیل بودیم مامانم گفت بمیری هم نمیدمت به فامیل یه ماه بعدش منو به زورواجبار دادن به یه غریبه درسته شوهرم خوبه زندگیم خوبه اماهمیشه داشتن عشقم برام یه حسرت شد بااینکه شایدباهاش خوشبختم نمیشدم اونم که ازعشقم هفت ساله ازدواج کردم هنوزم که هنوزه عشقم زن نگرفته زندگی اونم خراب شد

من خودم فکر میکردم حتما باید کسی باشه تا عاشقش بشم و عاشق شوهرم شدم الان ک داریم جدا میشیم ی ضربه ی ...

حتی با نقص هایی که ممکنه داشته باشیی..؟ من یه ادم کمال گرام و وقتی میبنم نمیتونم چیزی رو داشته باشم و یه نقصی تو خودم میبینم از خودم از زندگیم متنفر میشم .....شبا گله میکنم از خدا چرا منو نمیبری و کسی که لایقه زندگی هست رو بیاری ....میدونی خانوادم خیلی به من عشق ندادن خیلی حمایت عاطفی نکردن و الان به این حال افتادم

چطور ...خیلی احساس تنهایی میکنم خصوصا شبا دلم میخواد تا صبح گریه کنم ..

چون اعتماد به نفس پایینی داری

دختر تو بهترین خودت هستی نیازی نیست عاشق کسی باشی حتما شروع کن عاشق خودت شو

خوبی هات زیبایی هات و هنر هات

تو تکی 

تو یک تکه پازل از زیبایی های خداوندی و اگر تو نبودی تین پازل کامل نمیشد

دختر تو بهترینی ب تنهایی کاملی انقدر عاشق خودت باش ک بی نیاز بشی از همه

ازمن به تونصیحت خودتو درگیرعشق مشق نکن،15سالم بودعاشق شدم البته دوطرفه بودش دوسال دوست بودیم که چون ...

زندگی بدون عشق رو یا بدون شوهرت رو ترجیح میدی به وضعیت الان ؟؟ شاد تر بودی اونموقع؟

چون اعتماد به نفس پایینی داری دختر تو بهترین خودت هستی نیازی نیست عاشق کسی باشی حتما شروع کن عاشق خ ...

وقتی به بقیه خوبی میکنم به کسی محبت میکنم خیلی حس خوبی دارم نمیدونم چرا ولی نمیتونم به خودم به ذهن و روانم خوب کنم همش فک میکنم لایقش نیستم😭

من همیشه حسرت یه روززندگی روباعشقم رودارم ،میگم اگه اون بوداین حرفومیزد این کارومیکرد بعضی وقتا خل میشم موقع غذادرست کردن میگم کاش براعشقم درست میکردم وخیلی چیزای دیگه،میگم شوهرم خیلی خوبه زندگیم خوبه،اما ترجیح میدادم باعشقم زندگی کنم چون دوسال رویاهای زندگیمو بااون ساختم همیشه قبل خواب به زندگی اینده مون فکرمیکردم که الان برام زجراوره وقتی رویاهام به واقعیت تبدیل نشده