98maryam98 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 12877 عنوان اینترنت 48 بازدید | 7 پست من میخام بدونم آخرین دفعه ای که اینترنت خریدم چندم بودهچطوری متوجه بشم؟ 1399/04/25 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10649 وقتی بسته میخری،پیامک فعال شدنش برات میادبرو پیامشو پیدا کن ببین خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم،الان ساعت ۱۰۴۰دقیقه ۱۸ شهریوره دلم گرفتههههه همه چی خیلی گرون شدههه خدایا زودتر نوبت وامم بشه تا یسری چیزا برا جهیزیم بگیرم خداشکرت ک بازم بهم نگاه میکنی مثل همیشه❤️خدایاشکرت ک قرعه کشی بهم افتاد شکرتتتتتتتتت عاشقتممممم💋❤️همیشه انگیزم و امیدم بخودتهههههه
celebrity_saiit عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 613 خطت چیه؟اگربستت هنوهس...خطتم رایتل کدشوبزنی برات پیام میاد
98maryam98 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 12877 وقتی بسته میخری،پیامک فعال شدنش برات میاد برو پیامشو پیدا کن ببین شماره ای که ازش برام پیام میاد و نمیدونم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10649 شماره ای که ازش برام پیام میاد و نمیدونم ایرانسلی یا همراه اول؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم،الان ساعت ۱۰۴۰دقیقه ۱۸ شهریوره دلم گرفتههههه همه چی خیلی گرون شدههه خدایا زودتر نوبت وامم بشه تا یسری چیزا برا جهیزیم بگیرم خداشکرت ک بازم بهم نگاه میکنی مثل همیشه❤️خدایاشکرت ک قرعه کشی بهم افتاد شکرتتتتتتتتت عاشقتممممم💋❤️همیشه انگیزم و امیدم بخودتهههههه
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10649 اولی شماره خاصی نداره،من الان پیامک فعال شدن بسته رو نگاه کردم زده بود ایرانسل (ب انگلیسی)شماره نداشت خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم،الان ساعت ۱۰۴۰دقیقه ۱۸ شهریوره دلم گرفتههههه همه چی خیلی گرون شدههه خدایا زودتر نوبت وامم بشه تا یسری چیزا برا جهیزیم بگیرم خداشکرت ک بازم بهم نگاه میکنی مثل همیشه❤️خدایاشکرت ک قرعه کشی بهم افتاد شکرتتتتتتتتت عاشقتممممم💋❤️همیشه انگیزم و امیدم بخودتهههههه