2777
2789
عنوان

ریزش شدیدمو

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 91 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجورم شوهرم درکم نمی کنه. همش می شینم پای عکسام وغصه می خورم روم نمیشه هیچ جا روسری دربیارم&n ...

جلو شوهرت بروز نده خودتو ضعیف نشون نده جلوش بگو من با مو یا بدون مو بهترینم زیبا ترینم 😋

حالا همون مزوتراپی رو برو بعد سه جلسه موهات نوک میزنن دوباره

جلو شوهرت بروز نده خودتو ضعیف نشون نده جلوش بگو من با مو یا بدون مو بهترینم زیبا ترینم 😋 حالا همون ...

اخه موهای من رشددارن خودشون ولی می ریزن 

اینجورم جلوهمسرم اماگاهی کم میارم یک مدت خیلی قوی هستم یکم خسته شدم

اخه موهای من رشددارن خودشون ولی می ریزن  اینجورم جلوهمسرم اماگاهی کم میارم یک مدت خیلی قوی هست ...

کلا از فاز موهات دربیا روشون خیلی حساس شدی من ی مدت رفتم بودم تو فاز پوستم ک چرا اینقد جوش میزدم نزدیک چند میلیون خرج پوستم کردم ولی فایده نداشت ی مدت بیخیال شدم الان پوستم صاف مثل آینه شده زیاد تلقین نکن از موهات بکش بیرون بیخیال درست میشه 

دعام کن

تو هم دعا کن موهای من دران هر چ زودتر 

یکی از دوستام ی سرمی بهم معرفی کرد ۶۰۰تومن ی خانوم دکتر تو مشهد درستش کرده گف واسه رویش مجدد مو خودش زده موهاش دراومده الان ب من گفته بخر خوبه منم دو دلم نمیدونم بگیرم یا ن اگه زدم نتیجه گرفتم ب تو هم میگم بگیری 

عزیزم مقدارشم میگی

یه قاشق عسل

یه برگ کامل الوورای طبیعی ک ژلشو باید با قاشق از وسطش دربیاری

چهار قاشق هم روغن نارگیل

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤