2789
عنوان

ریزش شدیدمو

373 بازدید | 91 پست

سلام بچه ها من پرولاکتینم بالابوده ریزش شدیدموداشتم مشت مشت الان بهترشده بود یک دو روزه بازمی ریزه کف سرم دیگه مشخصه 

دلم نمی خوادکچل شم امروزمیرم دکتر

این دومین دکترپوست وموهست دعاکنیدخوب شم تازه عروس بودم جای روزهای قشنگم همش دارم میرم دکتر😭دیگه خسته شدم 

کسی بوده خوب شه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استرس خودش دلیله. ببین ته تهش یه مدت مو میزاری اصصصلن نگران نباش هیچی نیست

وای نه😭😭😭

انقدرموهای لخت وبلندی داشتم همه ارزوشون بود این روزهاباحال بدبیدارمیشم وباید ب زندگیم برسم خونه داری ولی خودم دارم پرپرمیشم

ژل طبیعی الوورا رو با عسل و روغن نارگیل میکس کن بزن ب موهات ی ساعت بمونه بشور

معجزه میکنه تضمین میکنم

روغن زیتون هم عالیه ب شرطی ک اصل باشه

روغن زیتونو بزن ب موهات موهاتو تو فویل بپیچ با سشوار گرم کن

سر یه ماه جواب میگیری من اینارو امتحان کردم و الان موهام خررررمنه انقد ک پرپشته

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
وای نه😭😭😭 انقدرموهای لخت وبلندی داشتم همه ارزوشون بود این روزهاباحال بدبیدارمیشم وباید ب زندگیم ...

عزیزدلم بعزم میشی هنونطور ریشه موهاتو ک نسوزوندن هنوز تو پوستته ولی جون نداره رشد کنه اصلاااااا هول نشو اینقد راه هست بخدا من پسرونه زدن زااااااار می زدم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ژل طبیعی الوورا رو با عسل و روغن نارگیل میکس کن بزن ب موهات ی ساعت بمونه بشور معجزه میکنه تضمین میک ...

عزیزم فکرنکنم بشه حنازدم موهامم اصلاسشوارنمیزنم امامی ریزه🥺

ژل طبیعی الوورا رو با عسل و روغن نارگیل میکس کن بزن ب موهات ی ساعت بمونه بشور معجزه میکنه تضمین میک ...

تو چه مدت؟مثلا هفته ای چقد

می زنمتا نه این خانوم راست میگه.کل ازمایشاتو کامل کن و ازین ماسک ها هم بزن

تو چه مدت؟مثلا هفته ای چقد

من هفته ای دوبار استفاده میکنم

همه میگن موهاتو کراتینه کردی انقد صافه؟

راز موهام همینه

امتحان کنین موهاتون عین ابریشم میشه

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
عزیزدلم بعزم میشی هنونطور ریشه موهاتو ک نسوزوندن هنوز تو پوستته ولی جون نداره رشد کنه اصلاااااا هول ...

منم می خواهم فردابرم پسرونه بزنم😭همش نشستم عکسای عقدوعروسیمومی بینم ک چه موهایی داشتم انقدرلخت ک فکرمی کردن اتومی کنم وبلند الان ارزوم شده شونه کردن خیلی شبهابدون شونه کردن می خوابم ترس ازحمام دارم ک می ریزه برای من خوشبختی یعنی داشتن موهام رشدشون خوبه امامی ریزن نمی مونن همه خونم شده موبجزتوی سرم

خب تو دلت نمیخواد انجام بدی عزیزم

وگرنه وقتی نو فویل بپیچی و سشوار کنی موهات حرارت غیر مستقیم ب مو میرسه ضرری نداره ک هیچ تازه باعث جذب بهتر روغن میشه