2777
2789
عنوان

((((پاسپورت )))))

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 36 پست
خریت محض😭😭😭😭😭

عزيزم من دختر عموم بخاطر گوشيش رفت كربلا و امد يه ساعته البته ما خوزستانيم نزديكيم😅 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
آخه وقتی هم نداری، مگه نمیگی تا فرداست فقط مطمئنی موبایل فروشیا انجام نمیدن؟

نه شنیدم  تا فردا میشه ریجستری کرد 

😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم من دختر عموم بخاطر گوشيش رفت كربلا و امد يه ساعته البته ما خوزستانيم نزديكيم😅 

خوشبحالش 

منم اگه وقت داشتم بخدا میرفتم 

دختر عموت کی رفته مسافرت ؟؟؟

خوشبحالش  منم اگه وقت داشتم بخدا میرفتم  دختر عموت کی رفته مسافرت ؟؟؟

بيشتر از سه ماهه بخدا، خب بايد زودتر تصميم ميگرفتيد اون فقط رفت پاسپورتشو مهر زد برگشت اصلا نرفت عراق زودي برگشت رفت و برگشت و كاراش ٢يا٣ ساعت زمان برد، كدوم شهري؟ 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
بیین کسی که رفت و اند به خارج از کشور داره معمولا برای چند میلیون شیرینی همچین کاری نمبکنه اکثرا هم ...

کاش یکی پیدا شه 

خیلی زور داره بخدا 

فقط تا فردا وقت دارم و الا خودم تا یه جایی میرفتم 

امروز رفتم پاسپورت خودم رو تمدید کردم 

گفت هفته آینده حاضره 

ولی وقتی شنیدم تا فردا وقت دارم داغون شدم 😭

بيشتر از سه ماهه بخدا، خب بايد زودتر تصميم ميگرفتيد اون فقط رفت پاسپورتشو مهر زد برگشت اصلا نرفت عرا ...

شانس ندارم که 

تهرانم 😔

شانس ندارم که  تهرانم 😔

خواهري برادري شوهري كسي پاس نداره بره عراق مهر بزنه بياد با هواپيما امروز حركت كنه خرجش كمتر از ٣ ميليون هم ميشه ارن شيريني كه ميخاي بدي اين كار رو بكن، 

خواهري برادري شوهري كسي پاس نداره بره عراق مهر بزنه بياد با هواپيما امروز حركت كنه خرجش كمتر از ٣ مي ...

میگن مرزا رو بستن 😔

نمی‌دونم والا به همه سپردم 

هیشکی نبوده 

خیلی بد شانسم خیلی 😭

میگن مرزا رو بستن 😔 نمی‌دونم والا به همه سپردم  هیشکی نبوده  خیلی بد شانسم خیلی 😭

نه مرز عراق كه بازه، شوهرت پاسپورت نداره بره؟ مامانت بابانت پاسپورت ندارن!

نه مرز عراق كه بازه، شوهرت پاسپورت نداره بره؟ مامانت بابانت پاسپورت ندارن!

امروز با شوهرم رفتیم پاسپورتامون رو تمدید کردیم 

هفته دیگه حاضر میشه 

نه خانوادم هم ندارن 

اگه وقت داشتم مشکلی نبود بدبختی اینه فردا میبندن ریجستری رو 

توروخدا برام دعا 

😔😔😔😔

امروز با شوهرم رفتیم پاسپورتامون رو تمدید کردیم  هفته دیگه حاضر میشه  نه خانوادم هم ندار ...

من ميتونم برم ولي خب تا پاسپورتم رو با پست بفرستمم طول ميكشه

امروز با شوهرم رفتیم پاسپورتامون رو تمدید کردیم  هفته دیگه حاضر میشه  نه خانوادم هم ندار ...

عزيزم بيا يه فكري كردم بياااااااا.