2777
2789
عنوان

من و افکارم...

68 بازدید | 16 پست

میخام کتاب ایمت بگیرم تو خونه با پسرم کار کنم امسال باید بره مهد

پارسال ک انفلونزا اومد نشد بره امسالم ک کورناس ملت بچه کلاس اولی رو شک دارن بفرستن مدرسه

موفق میشم بنظرتون تو خونه از نظر ریاضی راهش بندازم

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتقدم هر چیزی در زمان خودش  الان ک میره مهد فک کنم در حد یاد داشتن اعداد کفایت کنه براش

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 
من معتقدم هر چیزی در زمان خودش  الان ک میره مهد فک کنم در حد یاد داشتن اعداد کفایت کنه براش

اعداد اشکال اینا رو بلده

منم اعتقاد شما رو دارم غیر از شعرو اعداد دیگه اذیتش نکردم

ولی الان همه تب زبان و ای مث دارن

منم حساس شدم

پسرمن اذر ۹۴

من پسرم تیر ۹۵ هست 

بله ب نظرم بگیریم براشون عاااالیه 

پسرتون چ مهارت های داره الان؟؟؟

پسرمن اعداد راکمی بلده 

همه رنگها را بلده ،،،،،، شعر وآهنگ. چند تا ووصلوات وسوره توحید بلده 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
من پسرم تیر ۹۵ هست  بله ب نظرم بگیریم براشون عاااالیه  پسرتون چ مهارت های داره الان؟؟؟ ...

اعداد و اشکال شعر اینا رو بلده سوره باباش کلا مخالفه قران یادش بدم میگه جای این چیزا زبان یادش بده

صلوات هم بلده

اعداد اشکال اینا رو بلده منم اعتقاد شما رو دارم غیر از شعرو اعداد دیگه اذیتش نکردم ولی الان همه تب ...

میدونی ما به گروه خانوادگی داریم بچه ها رو مجبور به چه کارهایی نمیکنن دلم واقعا میسوزه 

این ها هوش بچه رو نابود میکنه 

نقاشی ورزش خیلی خوبه زبان هم من کلاس زبان برای بچه های کوچیک هست همش توش خنده و قلقلک و بازی هست دوست داشتی ببر این قد خوش میگذره ک بچه خودش دوست داره بره

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 
اعداد و اشکال شعر اینا رو بلده سوره باباش کلا مخالفه قران یادش بدم میگه جای این چیزا زبان یادش بده ...

چرا مخالفه حتما یادش بده دین ومذهب ماست 

منم امسال نمی فرستم مهد خودم تو خونه باید باهاش کار گنم  

ببخشید دوستم چ کتابهایی باید بگیریم

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊