2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ششم داری یا چی؟

من سوال شخصی جواب نمیدم راجع به خودم کلن 

حس ششم های سایت هم همش حدس و گمانه ، واسه حس ششم باید رابطه ای عمیقتر از روابط سطحی سایت باشه تا اطلاعات دریافت و درست تحلیل بشه

ت دیگه چرا

فقط بخاطره همین پسرایه اشغال و بیشعور و بی پدر مادری که تو خیابون مزاحمه ادم میشن . دیونه شدم 

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
من سوال شخصی جواب نمیدم راجع به خودم کلن  حس ششم های سایت هم همش حدس و گمانه ، واسه حس ششم بای ...

خب یعنی چی نمیفهمم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
فقط بخاطره همین پسرایه اشغال و بیشعور و بی پدر مادری که تو خیابون مزاحمه ادم میشن . دیونه شدم 

خوزیاد نرو بیرون رفتیم تنهایی نرو این ک دلیل نمیشه افسرده بشی ت خدا اینقد سخت نگیرین این حرفا یعنی چی

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
چرا میشه من نه دوستی دارم نه کسی مشکلات دیگم هست البته

این عادتمون شده ک از کاه کوه بسازیم

خوزیاد نرو بیرون رفتیم تنهایی نرو این ک دلیل نمیشه افسرده بشی ت خدا اینقد سخت نگیرین این حرفا یعنی چ ...

میدونی حالا که گفتم کامل بگم یه مدتی با دختری بودم خیلی دوسش داشتم خیانتم نکردا ولی به یه دلایلی جدا شدیم ولی همش مال این نیس

خوزیاد نرو بیرون رفتیم تنهایی نرو این ک دلیل نمیشه افسرده بشی ت خدا اینقد سخت نگیرین این حرفا یعنی چ ...

نه اخه تو فک کن حداقل بیست کیلو باره کتاب دستت باشه. چادر ساده سرت باشه. چهرتم که از سادگی دیگه نگم برات. بعد سرتم تا کجا تو کتاب باشه کدوم خری میاد به زور سوارت کنه رو موتور؟؟؟ 

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
نه اخه تو فک کن حداقل بیست کیلو باره کتاب دستت باشه. چادر ساده سرت باشه. چهرتم که از سادگی دیگه نگم ...

اب الفضل بزور سوارموتورت کرده کسی؟

خب یعنی چی نمیفهمم

ببین برای حس هاییی مث حس ششم و تله پاتی باید یه رابطه ای عمیق تر از چیزی ک تو سایت بین کاربرا هس برقرار باش

افکار ما ، و اطلاعات بصورت انرژی هستن 

حالا باید رابطه بین دریافت کننده و تولید کننده باید سطحی نباشه یا لااقل از نزدیک ببینتش تا بتونه درست دریافت کنه 

تو سایت فقط حدس و گمانه و درگیر کردن ناخوداگاه فرد چیزی ک به عنوان حس ششم و امثالهم بیان میشه