2821
2789
عنوان

پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست
بعضیا عمدا یه چیزی میگن ادم بزنه پوستش خراب شه من یکی تو نی نی سایت بهم گفت واسه اینکه جوشات. بره سد ...

بدتره که 😭😭😭

یکی دیگه هم میگفت روغن بنفشه و زیتون بزن 😐 حالا من هرچی داشتم واسش توضیح میدادم عامل جوش صورت چربیه و نباید روغن زده بشه قبول نمیکرد میگفت فلان امام گفته 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه شامپو هم ضرر داره کلا هرچیزی واسه یه کاری ساخته شده شوینده مخصوص پوست خودتون بزنید مثلا من اینو ...

من گفتم شامپو بچه فیروز گف خوبه نمیدونم دیگه حالا

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
کاری ندارم ولی دکترا مجبورن بگن این ماسک ها رو نزن برای پوست بده برای اینکه محصولات داروخانه فروش بر ...

بخاطر اینه که این ماسک ها طبیعی هستن و خونگی بخاطر همین مواد داخلشون کنترل شده نیست و به هر پوستی نمیسازه ولی مواد داروخانه ای کنترل شده هستن سم مواد طبیعی گرفته شده و ترکیبات لازم دوز مشخص و مناسبی دارن

کاری ندارم ولی دکترا مجبورن بگن این ماسک ها رو نزن برای پوست بده برای اینکه محصولات داروخانه فروش بر ...

نمیدونم اینو عزیزم اما صورتم واقعا داغون شده من خودم بالعاب گل ختمی صورتمو میشستم خوب بود من میدونم عامل خراب شدن صورتم پودر بچس با ماسکای خونگی صورتم بد نشده بود اما بمن گف ن اصلا نزن اونارو معمولا میخورن 

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
بخاطر اینه که این ماسک ها طبیعی هستن و خونگی بخاطر همین مواد داخلشون کنترل شده نیست و به هر موستس نم ...

ولی کلا همه دکترا همین کارو میکنن من دکتر واسه رشد قد رفتم به جای اینکه بگه برو ورزش کن برو باشگاه فلان غذا رو بخور کلی قرص و دارو نوشت    کلا هدف اولشون اینه 

بدتره که 😭😭😭 یکی دیگه هم میگفت روغن بنفشه و زیتون بزن 😐 حالا من هرچی داشتم واسش توضیح میدادم عا ...

من ولی خودم روغن زیتون میزنم جوشام رفتن

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
شاید جوش موی زیر پوستی بوده وگرنه برای آکنه به شدت مضره 

اره  

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔