2777
2789
عنوان

لواشک😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست
نوش جانتون پیشاپیش ولی اگر آلوی تنها درست نکنی خوشمزه تر میشه من هر سال لواشک درست میکنم لواشکم هر ...

اع یعنی میگی تنهاخوب نمیشه😢

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نزدیک ده تا سینی درست کردم.بابام فقط میرفت ناخونک میزد.بقیه جرات نداشتن😅جالب اینه کلا با درست کر ...

اخی😂😂😂

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
اع یعنی میگی تنهاخوب نمیشه😢

چرا خوشمزه میشه گلم منظورم این نبود فدات شم⚘⚘ ولی مخلوط خوشمزه تر میشه یه بار امتحان کن فرقشو متوجه میشی من گاهی تکیشم درست میکنم تا ظرف پذیرایی لواشکم رنگارنگ باشه 

تو فصل سرما کیوی هم درست کن خیلی خوشمزه س دوست داری ملس بشه به ۱ کیلو کیوی دو تا سیب کوچیکم بزنم شکر و نمکم یادت نره برای هر لواشکی

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
من خودم همه رو خوردم بعد سینی هارو جمع کردم شستم گذاشتم کنار

ای جان.من خودم نخوردم ولی داداشام سهمیه شونو خوردن😅ازمن خیلی زیاده گذاشتم تو کمد برا زمستون بنظرت خراب میشه تا اون موقع؟

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
از چند کیلو میوه 11کیلو لواشک درست میکنی😨

کیلوشو نمیدونم ولی خیلی هستن هر وقت میرم شهرستان میرم با مامانم میدون بار اونجا کلی میوه میخرم شاید ۱۰ تا سبد میوه بشه بعد قشنگ میشورم میرزم تو دیگ دیگه قابلمه جواب نمیده😂 خشکم شد لول میکنم برش اریب میزنم ایول میشه واسه پذیرایی

کیلوشو نمیدونم ولی خیلی هستن هر وقت میرم شهرستان میرم با مامانم میدون بار اونجا کلی میوه میخرم شاید ...

تا چه حد سفتش میکنی؟من مایعم رو اینقدر میجوشونم که بعد اینکه ریختم تو سینی دیگه نمیشه سطحش رو صاف کرد ظاهرش خوب نمیشه

تا چه حد سفتش میکنی؟من مایعم رو اینقدر میجوشونم که بعد اینکه ریختم تو سینی دیگه نمیشه سطحش رو صاف کر ...

در این حد که فقط بجوشه کافیه و میوه ها نرم بشه تا بشه صافشون کرد . صاف شده رو نجوشونید یه مایع شله اما نه مثل آب ولی شل هستش

در ضمن اصلا به میوه های توی قابلمه تون آب اضافه نکنید که لواشکتون کپک میزنه. نزنه هم خوشمزه نیست

یعنی به میوه آب اضافه نمیکنی؟

نه خودشون اب میندازن

این اشتباه تو آشپزیه که به لواشک و همه مرباها آب اضافه میکنن میوه هایی که آب میندازه آب نمیخوان