2789
عنوان

خرید سکه

238 بازدید | 12 پست

خانما من ۲۰ تومن پول گذاشته بودم کنار هر روز داره سکه و طلا گرون میشه بنظرتون برم بخرم از یه طرف میگم خوب وقتی همه هجوم بیارن برای خرید روز به روز وضع بدتر میشه بعد میگم من یه نفر با ۲۰ تومن که نمیتونم اقتصاد درست کنم حالا اگر برم سکه بخرم بنظرتون گرون میشه یا ارزون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بنظرم سرمایه گذاری کنید تو بورس راستی همسرتون چطوره خوب شدن؟

همسرم هنوز تو قرنطینه ست هفته ی بعد باید مجددا سی تی اسکن بده خیلی دعا کنید همه چیز درست بشه بیاد پیشمون بچه هام خیلی غصه میخورن 

تا جایی که من یادمه چیزی تو این مملکت پایین نیومده هیچوقت.

به امید ارزونی نباشی بهتره.

یه چیزی میشه صد تومن از ده تومن ما تعجب میکنیم.بعدش میشه نود و نه تومن میگیم آخیش ارزون شد.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

اره عزیزم...هر روز صبح که بیدار میشی...اون ۲۰تومنت داره بی ارزش تر میشه...برو سکه بخر که ارزش پولت از دست نره

افتصادو ما بدبخت بیچاره ها نمیتونیم درست کنیم..ماها با اینکار فقط جلوی فقیرتر شدنمون رو میگیریم

مرسی که به یادم بودید 

عزیزم خواهش میکنم ان شالله خوب خوب میشن براشون اگه میتونین ۷۰مرتبه سوره حمد ۴۱مرتبه ایت الکرسی بخونین زودتر خوب بشن وبیان پیشتون منم دعاگوهستم همسرمنم گرفت ولی خداروشکر خوب شد نگران نباش درمورد طلاهم بگم میگن بازم گرونترمیشه ولی اگه یکم مطالعه کنید وسهام های خوب مثل بانک ها وفولاد وپتروشیمی بخرین تو درازمدت سودخوبی می کنید عزیزم که هم باعث تورم نمیشه هم به اقتصادکمک میکنه  

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️