2777
2789
عنوان

مگه میشه

162 بازدید | 11 پست

یه شب خواب دیدم شوهرم رفته انقدر تو خواب دنبالش گشتم از خواب که پریدم دیدم پیشمه انقدر بوسش کردم اون متوجه شد صبح پرسید چرا بوسم کردی گفتم این طور خوابی دیدم ازون روز به بعد میگه یعنی ترکم نمیکنی دوسم داری 

یعنی تا الان فکر میکرودمن میخوام تنهاش بزارم چرا اخه

این احساس کاملا طبیعه چون دوستت داره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا خیلی خوشحال شد چشماش داشت برق میزدن تا حالا انقدر خوشحال ندیده بودمش 

آخی انشالله همیشه کنارهم خوشبخت باشین

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
نه بابا خیلی خوشحال شد چشماش داشت برق میزدن تا حالا انقدر خوشحال ندیده بودمش 

شوهر منم بعضی وقتا نصف شب بیدارم میکنه بغلم میکنه بوسم میکنه گریه میکنه میگه خواب دیدم رفتی پیدات نمیکنم.

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
شوهر منم بعضی وقتا نصف شب بیدارم میکنه بغلم میکنه بوسم میکنه گریه میکنه میگه خواب دیدم رفتی پیدات نم ...

خیلی دوست داره ولی تعجب من از اینه که شوهرم گفت یعنی ترکم نمی کنی دوسم داری یعنی چی آخه