2777
2789
عنوان

من میتونم یه خواهشی ازتون بکنم؟

217 بازدید | 17 پست

میشه وقتی تو خیابون راه میرین و یه زوج رو میبینین که اختلاف قدشون زیاده نخندین و نگین مثل فیل و فنجون میمونن؟میشه اگه دونفرو کنار هم میبینین که بنظر میاد اختلاف سنی بیشتر از حد معمول دارن،کنجکاوانه نگاه نکنین یا ازشون نپرسین ایشون پدر/مادرتن یا همسرت؟اگه چاق و لاغر بودن به لورل هاردی تشبیهشون نکنین،اگه یکیشون زشت بود دیگری زیبا نگین "خدا شانس بده"؟میشه سوال نکنین؟میشه چپ چپ نگاه نکنین؟میشه زیرزیرکی نخندین و نجوا نکنین؟شاید خودتون متوجه نباشین اما با همین حرکتای ریز، ناخواسته فضای رابطه ی دیگران رو مسموم میکنین و اونا رو از دنیای عاشقانه و قشنگشون میکشین بیرون.بذارین آدما راحت باشن،اونا تفاوت هارو دیدن،و با اين حال همدیگرو انتخاب کردن.اونا راضی ان،میشه شما هم رضایت بدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قدم کوتاهه این مشکل فرهنگ داغونه ایرانه فقط. پس بنازید به ۸۰۰۰ سال فرهنگی که پزشو میدین به دنیا من با عید نوروزم مخالفم چون عید فقط برا پولداراست نه بیپوله 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

#سرتون_تو_کار_خودتون_باشه_نه_در_ماتحت_دیگران‍ 😑👍🏻‍ 

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

کاش فقط نگاه کنن من موهای پرپشت و بلندی دارم تا زانوهام

همسرم موهاش ریخته

انقد تو روم گفتننننننن که حد نداره بیشعورای داغون

همسرم بهترین مردیه که تو زندگیم دیدم و حرفاشون ذره ای از علاقم بهش کم نمیکنه!

صدبار به خودش گفتن آقای فلانی مو بکار بگو به شما چه آخه

اونی ک باید خوشش بیاد اومده شما چی میگین