2777
2789
عنوان

ازمایش غربالگریم خوب نیست و

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 51 پست
عزیزم شما تجربه ای از امنیو سنتز داری ؟  چون من میخوام باردار شدم حتما تستشو بدم چون سنم ۳۸ هس ...

اره عزیزم ازمایش زد نقص ستون فقرات سونوگرافی گفت مشکلی نیست امینوسنتز کردم تو تعداد افرادی خاص وقتی سوزن از مایع میاد بیرون بدن مادر واکنش نشون میده دور از جون مامانی باردارمون بدن من واکنش نشون داد تو اول شیش ماهگی خودم مسمومیت گرفتم بچمو دفع اجباری کردن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ازمایش زد نقص ستون فقرات سونوگرافی گفت مشکلی نیست امینوسنتز کردم تو تعداد افرادی خاص وقتی ...

خدا بهت صبر بده و دیگه هیچوقت برات مشکل پیش نیادو هر ثانیه زندگیت با خوشی جبران بشه

خدایا شکرت 
عزیز دلم 😔 خیلی ناراحت شدم 

ببخش ناراحت شدی من تهرانم دکترم یکم گیج تشریف داشت یک ماه تمام علائم داشتم نمیفهمید بعد رفتم پیش خانم دکتر رحیمی شعر باف در عرض دو دقیقه فهمید مسمومیت گرفتم سریع بستری شدم.ب نظر من تو تهران دکتر محمد زاده دکتر رحیمی و دکتر بزرگ علوی هم دلسوزن هم کاربلد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خدا بهت صبر بده و دیگه هیچوقت برات مشکل پیش نیادو هر ثانیه زندگیت با خوشی جبران بشه

عزیز دلمی مرسی عزیزم به قول قدیمیا گوش همه مامانای باردار از اتفاقات بد کر باشه.انشالله بعد از طی نه ماهگیت بیای تاپیک بزنی منو نی نیم همین الان یهویی+ عکس

[QUOTE=145932397]ایشالا ,قسمت همه بشه 

انشالله عزیزم.ولی واسه من فعلا دعای بچه نکن.مرسی بوچ بوچ.

بله گف باید ازمایش دوم بدی

پس نگران نباش عزیزم 

اصلا لحظه ای به چیزهای منفی فکر نکن 

همچین چیزی برای هر کس ممکنه پیش بیاد 

اگر این جواب ازمایش دومت بود جای نگرانی داشت اما ازمایش اولت هست ، پس تا دومی صبر کن 

حتما تست سل فری بده یه ازمایش خون ساده هست که دی ان ای بچه رو از مادر جدا میکنه و دور از جون اگر مسئله ای باشه نشون میده البته میدونم تو یه هفته های مشخصی از بارداری باید این تستو داد تا جوابش قابل قبول باشه یه سرچ بکن ببین در کدوم هفته هست که رد نکرده باشی و به دکتر بگو برات بنویسه برو انجامش بده 

من رفتم دکتر ژنتیک بخاطر سنم که ببینم تو این سن بارداری برای سلامت بچه آسیب زا نباشه گفت اگه باردار شدم سلفری بدم حتما و اگر بد بود امنیو سنتز بدم