2777
2789
عنوان

ازمایش غربالگریم خوب نیست و

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حتما حتما پیگیری کن تا آخرین لحظه..اما می خوام نگران نشی ...برای منم سونوگرافی گفت مشکلی نیست اما تو آزمایش خون ریسک نقص سیستم عصبی رو افتضاح بالا زده بود ...شکر خدا هیچی نبود ..الان پسرم دو ساله است ...اما گفتم پیگیری کن اما نگران نباش ان شاءالله چیزی نیست

ازمایش خون, غربالگری نوشته ریسک سندروم

عزیزم تورو خدا فقط امینو سنتز نکن سندرم دان رو سونو هم نشون میده اگه مشکلی باشه حالا ک گفته مشکلی نیست امینو سنتز نده مگه اینکه ازمایش خون بدی ک فکنم سل فری بگن فقط امینو سنتز نکن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

۳۰

عزیزم سنت خوبه اما وقتی ازمایش خون ریسک سندروم داون نشون بده باید بهش توجه کرد ببین سونو از روی  تیغه بینی و مهره گردن و... که میبینه میگه مشکلی نیست اما آزمایش خون دقیقتره 

بنظرم صبر کن تا آزمایش بعدی اصلا هم استرس نداشته باش 

اگر اون هم خدای نکرده ریسک نشون داد آمینیو سنتز تست بده

اصلا نگران نباش دوست من هر دو ازمایشش بد بود امینیو سنتز داد که خدا رو شکر خوب بود تازه سونو های غربالگریشم بد بود الانم گل دخترش ۴ سالشه صحیح و سلامته 

عزیزم تورو خدا فقط امینو سنتز نکن سندرم دان رو سونو هم نشون میده اگه مشکلی باشه حالا ک گفته مشکلی نی ...

عزیزم شما تجربه ای از امنیو سنتز داری ؟ 

چون من میخوام باردار شدم حتما تستشو بدم چون سنم ۳۸ هست