2777
2789

[QUOTE=145929634]رژیم که اصلا لاغرم همه چی هم میخورم انواع قرص ویتامین و زینک حمومم با اب یخ ولی سرپا شایدم اختلالات هورمونی ، از استرس و اینکه ایستاده حموم نوید تو حموم اول سرتون رو خیس کنید ولی شامپو نزنید بقیه کاراتون رو که انجام دادیم آخر سر بشینید شامپو رو بزنید آبکشی کنید با آب ولرم رو به سردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و از شامپو های گیاهی استفاده کنید 

خیلی ممنون امتحان میکنم خیلی بده که هر جا نگا کنی موهات باشه و موهای نازنینت بعد ازین همه رشد تو یه ثانیه دراد😥

❝تو رویایش را بباف،اتفاقش‌خود به خود می افتد❝
خیلی ممنون امتحان میکنم خیلی بده که هر جا نگا کنی موهات باشه و موهای نازنینت بعد ازین همه رشد تو یه ...

اگه تونستی یه تونیک ضد ریزش هم‌تهیه کن بزن موهات رو تقویت میکنه ولی از یه مارک خوب من خودمم ریزش مو داشتم از شامپو و تونیک گیاهی هلث نوشن استفاده کردم الان بهتر شده 

خیلی ممنون امتحان میکنم خیلی بده که هر جا نگا کنی موهات باشه و موهای نازنینت بعد ازین همه رشد تو یه ...

خیلی هم زور داره وناراحت کننده است منم دقیقا عین خودتم تموم ازمایش هارودادم حتی هورمونی بیفایده یکسره موهام میریزه تازه اونایی هم مونده پرموخوره دلم میخواد کلا کوتاهشون کنم چندبارتاالانم کوتاه کردم وباز بلندشدن ریختن اگه کرونانبود وارایشگاه میشدرفت قطعا تاالان کوتاهشون کرده بودم ازکلمه موهم حالم بدمیشه ازبس میریزن 😢😔

اگه تونستی یه تونیک ضد ریزش هم‌تهیه کن بزن موهات رو تقویت میکنه ولی از یه مارک خوب من خودمم ریزش مو ...

حتما

مرسی مهربون🌸

مقداری استرسی هم هستم سخته کنترل و رفع این همه مشکل که باعث ریزش میشن

خیلی هم زور داره وناراحت کننده است منم دقیقا عین خودتم تموم ازمایش هارودادم حتی هورمونی بیفایده یکسر ...

دقیقا منم موی بلند خیلی دوس دارم ولی بخاطر ریزش همیشه زدمشون وقتی یه مقدار بلند میشن حالمو بد میکنن گاهی هم میبافم که انقد حرص نخورم بابت ریزششون

دقیقا منم موی بلند خیلی دوس دارم ولی بخاطر ریزش همیشه زدمشون وقتی یه مقدار بلند میشن حالمو بد میکنن ...

من که اخیرا درحدی ازموهام متنفرم که شونه هم به زورمیکنم هیج زیبایی وقشنگی نداره فقط هرجانگاه میکنی موهات ریختن بدترادم عصبی میشه

من که اخیرا درحدی ازموهام متنفرم که شونه هم به زورمیکنم هیج زیبایی وقشنگی نداره فقط هرجانگاه میکنی م ...

کوتاه کن😢