2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم؟🙄😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تو هم یه بار یه کادوی ارزون معمولی بده ببین واکنشش چیه

اصلا متوجه میشه یا نه 

اگه اعتراض کرد بگو فکر کردم تو اینطوری راحت تری. چون خودت هم کادوی خیلی آنچنانی نمیدی

اگه هم اعتراض نکرد که کلا تو باغ این مسائل نیست 

فک کن پشت چراغ قرمزیم گل فروشه از کنارمون رد میشه هییییچ ری اکشنی نشون نمیده😑

☹☹☹

واقعا یه شاخه گل چقدر میتونه خوشحالمون کنه

چون حس خوب و قشنگی میده به ادم جوریکه کادوهای گرونتر نمیدن

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
خوب تو هم یه بار یه کادوی ارزون معمولی بده ببین واکنشش چیه اصلا متوجه میشه یا نه  اگه اعتراض ...

نه اعتراض نمیکنه

آره تو باغ نیست

حالا میخوام ی جوری متوجهش کنم

☹☹☹ واقعا یه شاخه گل چقدر میتونه خوشحالمون کنه چون حس خوب و قشنگی میده به ادم جوریکه کادوهای ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑😑چرا توجه نمیکنن آخع

شیطونه میگه برم مستقیم بگم بهش

نه اعتراض نمیکنه آره تو باغ نیست حالا میخوام ی جوری متوجهش کنم

خوب ولش کن 

مردا وقتی کاری رو نخوان نمیشه زورشون کرد

انقدری هم مساله حیاتی نیست. همون پولی که میدی برای تون کادو میخری برای خودت خرج کن. واقعا موضوعی نیست که بخوای فکرتو درگیر کنی یا رابطه تونو خراب کنی 

خوب ولش کن  مردا وقتی کاری رو نخوان نمیشه زورشون کرد انقدری هم مساله حیاتی نیست. همون پولی که ...

نه رابطه رو ک خراب نمیکنم

ولی خب دوس داشتم قابل حل باشه