2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست
اصصصصصصلا درد حس نکردم. کارشون خیلی خوب بود 

چقدر پول دادین شما؟میتونم بپرسم کجا هستین؟

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصصصصصصلا درد حس نکردم. کارشون خیلی خوب بود 

خداروشکر 🤲 درضمن رنگ چشات خیلی نازه🥰یاد الناز شاکردوست افتادم، تو فیلم شبی که ماه کامل شد

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
خداروشکر 🤲 درضمن رنگ چشات خیلی نازه🥰یاد الناز شاکردوست افتادم، تو فیلم شبی که ماه کامل شد

مرسیی عزییزم. چشمات ناز میبینه 😍😍حالا ایشالله ک خوشگل شه نخوره فقط تو ذوقم 😂

وای چقدر گرون

ولی فکر کنم کارشونو رنگاشون خوب باشه. برو فالو کن بببین اصا کاراش با طبیعی مو نمیزنه. بعد بهم گفت تضمین میکنه ک رو پوست من تا 1 سالو نیم میمونه کارش 🙄فکر کنم رنگاشونم خیلی خوب باشن

ولی فکر کنم کارشونو رنگاشون خوب باشه. برو فالو کن بببین اصا کاراش با طبیعی مو نمیزنه. بعد بهم گفت تض ...

اون که بله هم رنگش خوبه هم نحوه زدنش 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد