2777
2789
عنوان

کم کردن وزن

329 بازدید | 15 پست

سلام منم مثل شمادردوران بارداری ۲۵ کیلووزن اضافه کردم بعدزایمانم همین طوروزنم میرفت بالاتاحدی که به ۷۷کیلورسیدم من رژیم گرفتم وباگیاهای دارویی از۷۷به ۵۷رسیدم

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍

تبریک میگم مثلا با چه داروهای گیاهی

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرين به شماعزيزم قدت چقدره؟منم مزديكه ٧٠بودم خودمورسوندم به ٥٦اينقدرزشت شدم كه دوباره چاق كردم الان ٦٠كيلوام ،عاشقه لاغريم ولامصب زشتم ميكنه ازخداخاستم هرجوري توي هرزماني هستم خوشكل باشم خيلي توي ذوقه آدم ميخوره اينجوري همش منتظربودم لاغربشم بعدكه شدم فهميدم به كاهدون زدم☹️

بگو اسمشونو

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

یکی منو بلایکه 😝 مث اینکه اسی رف تا بعد 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

من اول ۴۳ کیلوبودم اگه مزاج تون سردباشه لاغرشدن براتون راحته واگه ژن لاغری داشته باشین چه بهترباقرصای کارویل اسلیم کویک اسلیم مگس تخم کتان قهوه ای چای سبزقهوه سبزورژیم تونستم از۷۷به ۵۷برسم

من دوتابچه دارم یه دخترویه پسریک ساعت قبل غذامن که اینارواستفاده کردم نتیجه گرفتم البته من خیلی سریع لاغرمیشم وقتی که استرس دارم اشتهای خوردن ندارم