2777
2789
عنوان

عیبا و نقص

128 بازدید | 7 پست

من دندونام فاصله دارم فک بالام اصلا نمی تونم از ته دل بخندم همش بغضم میگیره بخاطر این مشکل نمیدونم چجوری پولامو جمع کنم از طرفی اندامم خوبه ها فقط لا غرم دلم می خواد پاهام پر تر شه راه کار دارید و اینکه من پاهام قشنگ‌نیست نمی تونم بدون جوراب جایی برم بنظرتون تو زندگی مشترک مهمه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پاهام قشنگ نیست راستش دندونامم پایینیا یکم چهارتا جلوییا دارن عقب جلو میشن بالاییا خرگوشیام فقط یکم شکسته اندامم هم خوبه ولی پر مو جنگیله واسه خودش :/ بینیمم شکسته...صورتمم جوش و جای جوش داره...عزیزم گفتم اینارو که یکم به خودت امیدوار شی ...پول عمل ندارم حس میکنم یه روزی شوهر کنم شوهرم طلاقم بده بعدش چون همه چی شده قیافه تو این روزا

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد💖💫
پولاتو جمع کن 

راستش پول برای دندونام دارم ولی مامانم نمیبره میگه هیچیت نیست :) به پول خودمم وکیل وصی میشن همسنای من دماغ عمل میکنن بعد من میخوام دندون با پول خودم درست کنم کلی باس بدبختی بکشم عالمو ادمو راضی کنم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد💖💫

من لب بالام نازکه بدون خط لب دوستش ندارم.همین

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...