2777
2789
عنوان

حاجت داری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتماعزیزم منم دعاکن 

مرسی از لطفت انشالله که به هرچی که آرزوش رو داری برسی 🤲❤❤

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

مشکل بزرگی دارم ک فقط حلالش خداست . تورو خدا برای دعا کن  الهی ب حق دعاهای شما حاجتم ب زودی ختم بخیر بشه ‌ میشه از خدا بخوای حاجتمو ب زودی براورده بخیر کنه . قربونت برم حاجت دلت وا بحق علی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

عزیزم براسلامتی اول اقا امام زمان بعد همه مردم مسلمان بعدبراسلامتی من ومامان بابام دعا کنی؟میشه برا سربراه شدن ی نفرهم دعا کنی  میشه برا حفظ آبرو ی همه مسلمونا و حفظ آبروی من و خانواده ام دعا کنی؟خدا اجرت بده

یا رب نظر توبر نگردد

برات دعا کردم.برا منم دعا کن عزیزم.

شوهرم یه کار خوب همون ک مد نظر منه واسش پیدا شه.

و همچنین کار واسه خودم

و از همه مهم تررررررر حاجت بزرگم رو که خیلی وقته منتظرشم بگیرم❤

ممنون

حاجت روا شی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون