2777
2789
عنوان

حاجت داری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماعزیزم منم دعاکن 

مرسی از لطفت انشالله که به هرچی که آرزوش رو داری برسی 🤲❤❤

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

مشکل بزرگی دارم ک فقط حلالش خداست . تورو خدا برای دعا کن  الهی ب حق دعاهای شما حاجتم ب زودی ختم بخیر بشه ‌ میشه از خدا بخوای حاجتمو ب زودی براورده بخیر کنه . قربونت برم حاجت دلت وا بحق علی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

عزیزم براسلامتی اول اقا امام زمان بعد همه مردم مسلمان بعدبراسلامتی من ومامان بابام دعا کنی؟میشه برا سربراه شدن ی نفرهم دعا کنی  میشه برا حفظ آبرو ی همه مسلمونا و حفظ آبروی من و خانواده ام دعا کنی؟خدا اجرت بده

یا رب نظر توبر نگردد

برات دعا کردم.برا منم دعا کن عزیزم.

شوهرم یه کار خوب همون ک مد نظر منه واسش پیدا شه.

و همچنین کار واسه خودم

و از همه مهم تررررررر حاجت بزرگم رو که خیلی وقته منتظرشم بگیرم❤

ممنون

حاجت روا شی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون