2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داره کم کم پلکم سنگین میشه🥱

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من هشت هفته بنظرت کی برم جنسیت معلومه  لاغرم اصلا هم حالت تهوع ندارم چرا وزنم اضاف نمیشه

من یه هفته مونده به ۴ماهگی رفتم معلوم شد 

۴ماه اول ۲۵۰۰وزنم کم شد 

عجله نکن هنوز خیلی کوچیکه

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
آخه من سینه هام ۶۰_۶۵جان خودم. رشد نکنه از کجام شیر بدم خخ

😂😂نترس به سایز سینه ربط نداره خیلی سینه هاشون بزرگم بوده شیر نداشتن منم عین توام 

پس غربالگری و.... رو همون موقع رفتی

من غربالگریه اولو نتونستم برم به خاطر کرونا هرکجا زنگ میزدم میگفتن فعلا نه دومی رو رفتم فک کنم ۱۶ یا ۱۷ هفته بودم 

من غربالگریه اولو نتونستم برم به خاطر کرونا هرکجا زنگ میزدم میگفتن فعلا نه دومی رو رفتم فک کنم ۱۶ یا ...

خطرناک نی نرم شش هفته فقط رفتم برا قلبش تشکیل شد  دیگه نرفتم الانم هست هفتم تموم 

خطرناک نی نرم شش هفته فقط رفتم برا قلبش تشکیل شد  دیگه نرفتم الانم هست هفتم تموم

اگه بری که عالی میشه خیلیا دومیرو نمیرن چون تو اولی میگن که هیچ مشکلی نداره تو اگه تونستی حتما برو