2777
2789
عنوان

ویاار😢

131 بازدید | 20 پست

هفته 16 هستم. چرا ویارم تموم نمیشه پس

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

من کیوی میخام😐🙏

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور

از اول بارداری فقط چن بار سوپ خنک خوردم.

میوه می تونم بخورم وااسلام 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
تهوع منظورته ؟؟یانیل به غذا؟

تهوع

تلخی دهن

بی اشتهایی

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
منم همینطور از اول بارداری فقط چن بار سوپ خنک خوردم. میوه می تونم بخورم وااسلام 

منم میوه بجز هندونه که دهنمو تلخ تر میکنه

دیشب نمیدونم چرا اینجور بودم. یه بار که بالا آوردم تا همی الانم تهوع ولم نکرده

من خستم خوابم سبک شده گشنمه ولی شدو خستگی نمیزاره اشپزی کنم ولی خوابم نمیبره 

منم خوابم سبکه. شبا که رو هم رفته شاید سه ساعت خوب بخوابم