2777
2789

انشالله ک خودشون داشته باشن دیگه لازم نباشه ما بدیم😁🍊🍃🌸👌🏻

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اکثرا تاپیکات جنبه ی امید به زندگی داره

خوشبحالت

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
اکثرا تاپیکات جنبه ی امید به زندگی داره خوشبحالت

زندگی بدون امید داشتن ب آینده ک زندگی نیست....آدما ب هر چی فکر کنند  اتفاق می افته.... حال خوب یا بد رو افکار آدم بوجود میاره

سلام پرتقالی چطوری شما  والا قبلنا تو امضات واسه ما هم پرتقال میچیدی  الان فقط برای مخاط ...

منم پرسیدم ازش.... ظاهرا مدتیه زده توی کار گیلاس.... میگه الان فصل پرتقال نیست.... این پرتقالا توی بازار هم انباری  هستند....😀😀

منم پرسیدم ازش.... ظاهرا مدتیه زده توی کار گیلاس.... میگه الان فصل پرتقال نیست.... این پرتقالا توی ب ...

سلام 

حالتون بهتر شده کسالت برطرف شد ان شالله ؟؟

همون پرتقالا رو انبار کرده برای مخاطب خاصش به ما که میرسه گیلاس میده 

حداقل شلیلی هلویی ملت چه زرنگ شدن 😐🤭😂😂

......🤍

سلام  حالتون بهتر شده کسالت برطرف شد ان شالله ؟؟ همون پرتقالا رو انبار کرده برای مخاطب خاص ...

سلام..تشکر.....‌الحمدالله خوبم...شنبه برمیگردم سر کار.....   خو بایدم  ب مخاطب خاصش توجه کنه 😀😅... همیشه اونی ک دل دوستش داشته باشه  پارتیش  هم بیشتره.....بازم خدا را شکر  ما ب همین گیلاسها راضی هستیم😀😀