پیییییتزاییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1742 عنوان وام مسکن 184 بازدید | 24 پست کسی مقدار و شرایط وام مسکن برای مجرد هارو میدونه؟ 1399/04/24 | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخ_دربهشت عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 4440 تو شهرستانا ۱۲۰ میدن با ماهی ۲ و خورده ای قسط😑 شرایطش چیه لطفاً اگر میدونی بهم بگو و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
پیییییتزاییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1742 تو شهرستانا ۱۲۰ میدن با ماهی ۲ و خورده ای قسط😑 شرایطش نمیدونی چیه؟ چقدر ضامنمیخواد و..
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 یکی من لایک کنه ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
زهرا۲۲۷۶ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 772 شرایطش چیه لطفاً اگر میدونی بهم بگو شرایطش اینه خونه سند دار بالای ۴۰۰ تومن باشه.سند دار باشه.سند ازاد باشه.تاحالا وام مسکن نگرفته باشین.دیگه🤔🤔🤔🤔
زهرا۲۲۷۶ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 772 اها ضامنم دوتا کارمند.سند تا پایان اقساط گرو بانکه.باید نمیدونم یک اوراقی بخری که فک میکنم الان ۱۰.۱۲ تومنه
پیییییتزاییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1742 شرایطش اینه خونه سند دار بالای ۴۰۰ تومن باشه. سند دار باشه. سند ازاد باشه. تاحالا وام مسکن نگرفته ... مگه صد و بیست وام نیست پس جرا باید خونه چهارصد تومنی بخری یا سندشو بدی
زهرا۲۲۷۶ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 772 مگه صد و بیست وام نیست پس جرا باید خونه چهارصد تومنی بخری یا سندشو بدی نمیشه که ۱۲۰ بگیری و یک خونه ۱۲۰ تومنی بخری.باید چیزی که یادمه باید وام یک سوم یا یک چهارم مبلغ کل خونه باشه
1998nazanin عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 6915 اها ضامنم دوتا کارمند. سند تا پایان اقساط گرو بانکه. باید نمیدونم یک اوراقی بخری که فک میکنم الان ... من شنیده بودم به اندازه نصف پول وام باید خودت پول داشته باشی
پیییییتزاییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1742 نمیشه که ۱۲۰ بگیری و یک خونه ۱۲۰ تومنی بخری.باید چیزی که یادمه باید وام یک سوم یا سک چهارم مبلغ کل خ ... یعنی نمیشه با همون وامه خونه همونقدری خرید؟ هیج وام اینحوری نداریم؟
زهرا۲۲۷۶ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 772 من شنیده بودم به اندازه نصف پول وام باید خودت پول داشته باشی اون موقع اینطور بود .چند وقت پیشم که تو سایت نگاه کردم که یک وام دیگه بگیریم یکجا خوندم باید ۴۰۰ باشه
زهرا۲۲۷۶ عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 772 یعنی نمیشه با همون وامه خونه همونقدری خرید؟ هیج وام اینحوری نداریم؟ اگه خونه دارین که سند داشته باشه میتونی ۵۰ تومن وام جعاله با سندش بگیرین.وام مسکن باید خودتونم پول داشته باشید.
پیییییتزاییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1742 اگه خونه دارین که سند داشته باشه میتونی ۵۰ تومن وام جعاله با سندش بگیرین. وام مسکن باید خودتونم پول ... میخواستم با کلش یه خونه بخرم اصلا اینجوری نمیشه یعنی