راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوستان یه سوال با اجازه استارتر من سرفه دارم اما تب اصلا وقتی سرفه میکن میه درد خفیف داخل سینه م حس میکنم مثل کسی که ریه ش سفت شده بعد نفس بکشه وا بشه درد میکنه
البته دردش خفیف هست به نظرتون کروناس؟ یا میتونه تلقین باشه ؟ هیچ علامت دیگه ای ندارم
سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه
روز اول سریجه شدید سردرد حالت تهوع روز بعد استخون درد بسیار شدید وپوست درد جوری که فک میکردم تمام بدنم زخمه و همراه با تب بالا و اینکه حس بویایی و چشایی کامل از دست دادم سرفه های خشک و شدید آبریزش بینی کلیه درد کمر درد ضعف بی حالی شدید مچ درد خیلی شدید جوری که فک میکردم دستام تا مچ لای دستگاه پرسه فقط داد میزدم تو خونه و این علائم تا 6 روز داشتم از روز ششم به بعد کم کم حالم بهتر شد الان که ده روز گذشته هنوز حس بویایی چشایی ندارم و ضعف بی حالی هم دارم و سرفه های خشک و شدید هم دارم و امروز دکتر بودم گفت احتمالا تا 10 روزه دیگه سر حال میشم و تمام علائم از بدنم میره
من اوایل اسفند گرفتم،بدن درد وحشتناک و سرفه و خارش گلو،ازدست دادن بویایی و چشایی،خستگی،سردرد،اولش میگفتن انفولانزاست وهرچی دارو میخوردم خوب نمیشدم تا فروردین که تنگی نفسم اضافه شدو ارجاع دادن بیمارستان امام خمینی اونجا فهمیدم کرونا دارم نه انفولانزا ولی تا اواسط اردیبهشت درگیر بودم،خیلی روزای بدی بود خیلی...